Photodiary 95 | Pasen, interieur shoppen, en klaar met de dead-lines!

Photodiary 95 | Pasen, interieur shoppen, en klaar met de dead-lines!

Er is weer een week voorbij gevlogen! Een ontzettend drukke, spannende, maar ook een hele leuke week. Ik had deze week mijn herkansing psychologie tentamen, maar heb ook heerlijk genoten van de vrije tijd die ik daarna had. Heb vele inspiratie opgedaan voor mijn nieuwe kamer, heb pasen gevierd en ben een middagje naar Amersfoort geweest. Lezen jullie mee? <3


Maandag
Maandags heb ik alle motivatie weer bij elkaar geraapt en gebikkeld voor mijn herkansing voor het tentamen psychologie die ik Donderdag had. Het leren ging gelukkig aardig goed! In de middag ben ik richting Leiden wezen reizen want ik ging een avondje naar Robert toe, we hebben lekker bijgekletst en zijn een hapje wezen eten.

Dinsdag & Woensdag
Dinsdag en Woensdag stond volop in teken met het leren van het her-tentamen en dat betekent chill kleding en no make-up. Ik heb deze dagen goed gebikkeld voor psychologie en kon Woensdagavond eindelijk lekker met een gerust hart een avondje ontspannen.

Donderdag
Donderdag was de dag en was het tijd voor het tentamen, ik had met Sahra afgesproken om 9 uur op school want we zouden ook een werkstuk terugkrijgen, een dikke 8,1! Super fijn. Het goede cijfer gaf mij weer even grote informatie en ging met vol vertrouwen het tentamen in. Ik heb hem ook uiteindelijk gehaald met 10 fout van de 50! Super fijn, maak nu nog steeds kan op mijn P!

Om lekker eventjes te ontspannen zijn Sahra en ik naar onze favoriete hotspot gegaan in hartje Amsterdam namelijk T’s teabar. Heerlijk tentje waar je geweldige thee kunt drinken. Daarna hebben we nog eventjes wat outfit foto’s geshoot en was het heerlijk verdiend weekend.

Vrijdag
En nu was het eindelijk weekend waarin ik heerlijk kan gaan ontspannen! Ik stond vroeg op want ik ging naar Amersfoort, ik had een heerlijke kappersbeurt gewonnen bij freewave kappers. Ik zat heel erg in dilemma of ik een balayage zou nemen maar ben er toch van afgezien omdat het zo slecht is voor je haar, het is geen goede combi omdat ik toch voor lang haar wil gaan. Het is super goed geknipt en wauw wat een volume was er in mijn haar! Echt super mooi <3

Na de fijne ontspannende kappersbeurt ging ik nog eventjes Amersfoort zelf in, ik zag dat ze er een sostrene grene hadden en besloot een kijkje te nemen. Ik had wat leuke interieur items geshopt en nam deze mee! Van Amersfoort reisde ik naar Utrecht en nam ik de bus naar kanaleneiland want ik ging een middagje winkelen met mijn mem bij de Ikea. Ik heb onder andere twee nieuwe meubels gekocht, een grote plant en nog leuke accessoires voor mijn nieuwe kamer.

In de avond heb ik lekker gerelaxt met een nieuwe serie: 13 reasons why!


Zaterdag
Zaterdag ochtend was ik ook alweer vroeg uit de veren! Ik ging rond 10 uur de stad Gouda in en heb een leuk nieuw dekbed gekocht bij de hema, ook bracht ik een bezoekje aan de woonboulevard en ben geslaagd voor de laatste leuke accessoires die helemaal bij mijn nieuwe kamer zullen passen. Hieronder zie je een deel op de foto!

In de middag kwam Mike alweer langs en hebben we lekker een middag en avond gerelaxt en genoten van de tijd saampjes. <3


Zondag
Zondag was het eerste paasdag! We hebben genoten van een lekker uitgebreid ontbijtje en in de middag vierde mijn ouders en tante hun verjaardag. Was super fijn om mijn familie weer eventjes te zien en mijn lieve kleine nichtjes. In de avond zijn we richting Breda gereden om tweede paasdag gezellig bij mijn schoonfamilie te vieren.

Hoe was jullie week? <3 Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Wat een leuke foto's weer =)
    Je haar zit mooi zo!
    Liefs Jorinda

  2. Hoe ongelooflijk schattig is die kat?! ♥ En wat is je haar mooi! Fijn dat je die kappersbeurt gewonnen had!

  3. Wat een fijn weekje en wat is je haar mooi! Die foto's van Saartje zijn zo lief <3

  4. Die pizza ziet er echt TE lekker uit! Wat voelt het overigens fijn om van alle deadlines af te zijn he!

Geef een antwoord

Sluit Menu