Outfits die ik afgelopen tijd heb gedragen! ✿ #2

Outfits die ik afgelopen tijd heb gedragen! ✿ #2

Goedemorgen! Vandaag heb ik een artikel voor jullie over outfits die ik afgelopen tijd heb gedragen en ik ‘snelle’ snapchats of instagram kiekjes van heb gemaakt. Ik heb ze bij elkaar gesmokkeld en vind het altijd leuk om deze bij elkaar op een rijtje te zetten in een artikel. Er zitten ook twee outfits bij die ik op de camping droeg op vakantie! Jullie konden eerder zo’n artikel zien, klik dan hier ! Trouwens de sleutels aan mijn broekje op de eerste foto was voor werk haha. 🙂

Wat vinden jullie van de outfits?  En welke is jullie favoriet?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 12 reacties

    1. Ah dankjewel meis! Ja wil het vaker allemaal op een rijtje zetten vond dat wel een leuk idee. En wat een lief compliment!

  1. Wat leuk dat je alles bij elkaar hebt gezet! Ik vind je stijl erg leuk, dus ik kan er geen favoriet uit kiezen haha

    1. wat lief al die complimentjes over mijn kledingstijl haha, heel leuk! Dankjewel <3

  2. Wat een onwijs leuke kledingstijl heb jij! Ik ben helemaal weg van dat nep-vachtje-bontje-dingetje-bodywarmertje. Ding. Echt heel leuk is die. Liefs, Stella.

    1. Ah wat lief dat je dit zegt, maakt mij blij. 🙂 Ja leuk is die he! Vind hem zo schattig en het is zooooo fluffy.

Geef een antwoord

Sluit Menu