Photo diary 77 | Grote lush opening, katten kerstsokken, en een warm bad!

Photo diary 77 | Grote lush opening, katten kerstsokken, en een warm bad!

Happy tuesday, tijd voor een nieuwe diary. Ik heb een fijn rustig weekje gehad. Soms ook wel eens heel erg fijn, eventjes bijladen. Ik merkte dat ik niet helemaal fit ben de laatste tijd dus moet goed oppassen voor mezelf. Ik heb deze week wel erg leuke dingen gedaan, ik ben naar de lush opening gegaan in Den Haag, heb katten kerstsokken gezien, en heb een heerlijk warm bad genomen. Kijken jullie mee? <3

Maandag had ik een extreem korte dag school, ik had stagetheorie en dat was ongeveer twee uurtjes. Daarna de trein gepakt op Amsterdam centraal en rustig naar huis gegaan. 
Toen ik thuis kwam ben ik gelijk op de fiets gestapt met Noah en naar het centrum gefietst want ik ging langs opa en oma. Ik ging opa interviewen voor een schoolopdracht. 

Opa en oma vonden het erg gezellig en noah ook! Die zit altijd te knuffelen met noah.

Dinsdag ochtend was ik onderweg naar stage maar werd ik opeens niet lekker in de trein, misselijk, werd duizelig en voelde onwijs koel aan. Dus helaas ziek naar huis gegaan, wat het precies was weet ik ook niet precies. Maar eens na laten checken. In de avond voelde ik mij alweer veel beter en heb ik aan psychologie gezeten.

Ook heb ik de documentaire over anorexia gezien, ontzettend interessant en heel erg heftig! Zeker de moeite waard om terug te kijken.

Ik heb van de week veel naar mijn lp’s geluisterd, vind ik zo fijn tijdens het studeren door. Ook schreef ik er een artikel over en dat kan je hier lezen.

Donderdag ochtend voelde ik mij ontzettend gemotiveerd, ik zat al om half 9 bij hoorcollege psychologie en het was ook nog eens heel vaag en niet echt goed les gegeven..
Ook plaatste ik deze foto op instagram! Vind hem zo romantisch. <3 Donderdag avond keek ik expeditie robinson en relaxte ik een beetje. 
Op Den Haag centraal!
Vrijdag ochtend was ik vroeg uit de veren want ik ging naar de opening van de grootste lush in Nederland, namelijk in Den Haag! Ik heb er twee en een half uur rond gehuppeld. Zoveel leuks gezien! Ook kwam ik nog Rutger tegen van het youtubekanaal furtjuh. Super gezellig!
Ook kreeg ik een heerlijke behandeling en kon ik allerlei verschillende producten proberen. Super fijn dat je dingen kan proberen en dat ze daar helemaal de tijd voor nemen. Super lief ook natuurlijk! Ook wel een heel leuk compliment, ze dachten dat ik vera camilla was haha. 
Hoe leuk zijn deze schattige koekjes! Zo leuk bedacht.

 Na een leuke ochtend te hebben gehad en leuke goodies gekregen en geshopt te hebben ging ik verder winkels kijken in Den Haag want het was natuurlijk black friday. Ik zag deze te leuke sokken! Vind ze echt geniaal.

Ook was de zoektocht naar een trui begonnen en vond ik er een gelijk met 50% korting bij de monki. Het is een hele fijne lange trui die ook een hoog kolletje heeft en lekker warm is. Ik heb hem toevallig nu ook aan. 🙂 Ook heb ik nog een leuk jurkje gescoord bij de pull&bear! In de avond heb ik gerelaxt met pretty little liars. 

 Zaterdag ochtend vertrok ik richting Mike! Mijn ouders hadden mij afgezet en bleek dat er een trein uitviel. Gelukkig scheen het zonnetje en kon ik rustig wachten.

 Ook droeg ik gelijk mijn nieuwe basic jurkje, super fijn te combineren! En stond helemaal leuk bij mijn winterse sjaal.

Toen ik eenmaal op Rotterdam Centraal aankwam was het alweer lunchtijd dus nam ik een maaltijdsalade met kip en pasta. Heerlijk! Alleen zat na een paar minuten mijn vork al helemaal onder de rode lipstick haha. 

 De kortingen werden verlengd en ik had een super leuk rokje gespot bij mij jewelery op internet dus wou eventjes de boutique bezoeken in Breda. We hebben gezellig een middagje gestat.

Ik heb wel heel goedkoop een rood setje gekocht, er was 25% korting en ik had 10 euro gespaard!

Dat is het voordeel dat ze bij Mike thuis een bad hebben, ik ging lekker badderen! Heerlijk. Zo fijn is dat. <3 Daarna hebben we de serie over de dijken die breken gekeken (weet niet precies hoe het heet). Hele goede serie en heavy om te zien dat het allemaal dicht bij Gouda is. (fictief dan haha)
Zondag hebben we lekker relaxt, zijn we naar de opa en oma van Mike geweest en in de avond heerlijk noodles soepje, pizzastukjes, en heerlijke quiche gegeten. Jum! En toen was de week alweer om. 
Hoe was jullie week? <3 

Liefs,
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Haha wat leuk dat je bij de Lush opening Rutger hebt gezien! En ook leuk dat ze dachten dat je Vera Camilla was ;p

  2. Ah, wat naar dat je je ineens niet lekker voelde. Gelukkig was het 's avonds alweer voorbij :). Misschien gewoon de drukte? Of een winterdipje, haha. Ik vind de zwart-wit foto van jullie echt zooo lief! Heel leuk!

  3. Wat een heerlijke trui van de Monki zeg! En wat balen dat je niet zo fit was. Ik heb nu precies hetzelfde en zit thuis, maar na wat slaap is het gelukkig al stukken beter. Zo raar hoe dat uit het niets kan opduiken! Lekker rustig aan doen 🙂 x

  4. Wat een leuk weekje! Zo tof die opening van Lush en wat grappig dat je Rutger tegenkwam. En ook grappig dat ze dachten dat je Vera was, haha! Hopelijk voel je je nu alweer wat beter, ik moet zeggen dat ik ook niet zo fit ben de laatste tijd, blegh!

Geef een antwoord

Sluit Menu