The perfect Christmas gift: a set from PrimaDonna!

The perfect Christmas gift: a set from PrimaDonna!

It’s beginning to look a lot like Christmas…! Kerstmis staat alweer bijna voor de deur. Het leukste feest als je het aan mij vraagt. Gezellige lichtjes op de straten, kerstbomen die het centrum versieren, en mensen in de drukte van de winkelstraten druk bezig zien om de kerstinkopen te klaren.
Ik kreeg een onwijs leuk cadeau over de post toegestuurd van het lingeriemerk PrimaDonna. Mijn hart maakte direct een klein gelukssprongetje.. In het artikel van vandaag show ik jullie the perfect Christmas gift: een pracht setje!

Ik moet eerlijk bekennen niet heel erg fan te zijn van de niet voorgevormde beha’s. Standaard koop ik altijd de voorgevormde beha’s. Op een gegeven moment weet je welke soort beha de held is voor jouw boobs, en blijf je hierbij. Doordat ik dit geweldige kerst cadeau ontving van PrimaDonna werd ik eigenlijk verplicht gesteld om uit mijn comfort zone te stappen, en dat is eens in de zoveel tijd ook helemaal niet verkeerd..

De set heeft de prachtige looks, maar daarentegen trok ik met een bepaald oordeel deze beha aan. Tot mijn verbazing werd gelijk het oordeel weggenomen. De beha viel perfect om mijn boobs heen, en gaf de juiste ondersteuning. Daarnaast was ik helemaal weg van de style van deze set. De string die bij de set hoort, valt erg comfortabel en heeft een luxe en sexy uiterlijk.

Voor de mannen, of vrouwen, die graag nog een mooi luxe cadeau willen kopen voor een vrouw, is een setje een prachtig cadeau! Ik kan de sets van PrimaDonna zeker aanraden. Ze hebben de mooie looks, en zitten comfortabel.
Kun je moeilijk een keuze maken? Vraag dan professioneel advies in de winkel. Daarnaast is het natuurlijk ook een pracht cadeau om voor jezelf te kopen!

Wat is jouw favoriete lingerie merk? 
Liefs,
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wauw, wat een prachtig lingeriesetje! Ik ben gek op kant en de bloemetjes maken het al helemaal mooi. Staat je prachtig! <3

Geef een antwoord

Sluit Menu