Ho ho ho! | 5X leuke last-minute Christmas cadeaus!

Ho ho ho! | 5X leuke last-minute Christmas cadeaus!

Christmas is coming! Afgelopen week ben ik al druk bezig geweest met het doen van de kerstinkopen. Winkeltje in, winkeltje uit.. Past het bij diegene? En ben ik niet teveel uit mijn comfort zone gegaan? Ik blijf het altijd lastig vinden om een cadeau te vinden voor mijn vriend, en familieleden. Dit jaar ben ik er voor mijn gevoel aardig in geslaagd! In het artikel van vandaag wil ik met jullie 5 leuke kerstcadeau’s delen die leuk zijn voor onder de boom. Lees je mee?

1. De perfecte Christmas dress!
Een prachtig cadeau als je het aan mij vraagt. Voor dit cadeau moet je de smaak, en de pasvorm van diegene goed kennen. Als je dit weet, kun je dit cadeau blindelings kopen! Een kledingstuk vind ik altijd een bijzonder cadeau, vooral om dit aan je partner te geven. Bij OTTO hebben ze nu ook mode voor de curvy vrouw! Van prachtige jurken, tot een perfecte jeans. De maten gaan vanaf maat 44 tot maat 58. Ze verkopen er kledingmerken als Paprika & Zizzi. Love it! Bij OTTO kun je dus voor iedere vrouw een pracht kledingstuk kopen, in elke size en pasvorm.

2. Een bijzonder boek
Wat ik zelf ook een leuk cadeau vind om te krijgen, maar zowel om te geven, is een boek. Je kunt hierbij denken aan een leesboek van iemand zijn favoriete schrijver, maar het is ook leuk om een boek te geven over diegene zijn interesse. Oftewel een informatief boek. Denk hierbij aan het heel Holland bakt kookboek, een geschiedenisboek, of over de psychologie! Bij de boekhandel heb je een groot aanbod aan keuze, en kun je het perfecte kerstcadeau vinden.

3. Een bordspel
Spelletjes is lekker ouderwets, maar oh zó leuk! Tegenwoordig hebben ze allerlei nieuwe edities en uitbereidingen van de meest bekende bordspellen, zoals bijvoorbeeld monopoly, en kolonisten van Catan. Een onwijs leuk cadeau, en daarnaast een gezellige avond gegarandeerd.

4. Rituals geschenkset
Verzorgingsproducten blijven voor iedereen een leuk cadeau. Rituals is naar mijn mening daarvoor de perfecte bestemming. Rituals heeft voor iedereen een mooi cadeau, zowel mannen als vrouwen. Verras diegene met een heerlijke geurkaars, of een huidolie. Zoek voor diegene de geur die bij hem/of haar past. En laat je adviseren.

5. Vrolijke happy socks!
En ten slotte, de vrolijke happy socks! Als je graag voor iemand een vrolijk aardigheidje wilt kopen zijn de happy socks een leuk cadeau. Vooral ook voor de heren! Een leuk cadeau met een grote knipoog. Daarnaast zijn ze voor de heren tof te combineren met een mooi pak tijdens de feestdagen!

Wat vinden jullie een leuk cadeau om te geven? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Leuke cadeau-ideeën! Ik vind vaak boeken en dingen als doucheproducten ook om te geven. Een spel is eigenlijk ook wel tof om cadeau te doen. Ik ben nu wel benieuwd naar de Efteling Monopoly 🙂

  2. Ik heb toevallig Happy Socks gekocht voor mijn vader! Er was een limited edition van The Beatles en daar is 'ie echt helemaal fan van. Leuk cadeautje vind ik dat, vrolijke sokken. Of glittersokken, das ook leuk! En bordspellen, jep, couldn't agree more. Volgens mij krijgen de mensen om jou heen hele leuke cadeautjes als ik zo zie hoe je dit bedenkt, haha. Liefs!

  3. Exploding Kittens zou ik echt aan iedereen cadeau doen, hahah. Zo'n leuk spel! Ook ben ik echt verliefd op Happy Socks (de samenwerking met de Keith Haring foundation vond ik geweldig. Hij is mijn favoriete kunstenaar). Die sokken geef ik soms cadeau 🙂

    Liefs!

  4. Leuke ideeën! Happy Socks zie ik steeds vaker voorbij komen en Rituals is natuurlijk altijd goed om te krijgen. 🙂 Fijne feestdagen alvast!

Geef een antwoord

Sluit Menu