Video | Summer sale shoplog | &other stories, Fabienne Chapot, Sissy-Boy, WE, Monki & meer!

Video | Summer sale shoplog | &other stories, Fabienne Chapot, Sissy-Boy, WE, Monki & meer!

Yes! Het is tijd voor de final summer sale shoplog. Voordat ik naar Griekenland vertrok heb ik mijn zomer garderobe aangevuld. Ik ging een dagje shoppen in Utrecht, daarvan heb ik ook een pashokjes shoplog gefilmd. In de sale hadden ze nog veel kledingstukken die op mijn wishlist stonden. In de video van vandaag laat ik jullie al mijn aankopen zien! Neem je een kijkje?

Als je de video niet kunt zien klik dan hier! Vergeet zeker niet te abonneren op mijn YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe video’s.

Hebben jullie ook zo goed geshopt in de sale? <3
Liefs, 
Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu