Hidden places in Afytos

Hidden places in Afytos

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik de perfect red dress had gevonden? Het was de perfecte pasvorm, en had een prachtige lengte. Het model van deze jurk hadden ze in meerdere kleuren! In de final sale kwam ik deze prachtige lichtroze jurk tegen met vrolijke zomerse print. Ik heb het jurkje meerdere keren gedragen en krijgt ook een plekje in mijn lijstje met favoriete kledingstukken voor de zomer! Neem je een kijkje naar mijn outfit?

| Jurkje – &OtherStories | Sandalen – Ziengs | Tasje – Sissy-Boy |
Ik ben helemaal verliefd geworden op het prachtige plaatsje Afytos, het heeft de Griekse charmes, leuke straatjes en prachtige winkeltjes. Onderweg naar het strand kwamen we dit verborgen plekje tegen. Het was zo mooi en fotogeniek! Je ziet ook veel schelpen die verwerkt zijn in de muren. Het jurkje is van &OtherStories en heeft een vrolijke zomerse print, ik twijfelde over de kleur maar ik vind het mooi staan bij mijn gebruinde huidje. 🙂 Als je een artikel met de hotspots wilt zien over het stadje Afytos kun je dit artikel lezen! 
Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wauw, echt een heel mooi jurkje! De kleur en het model staan je prachtig. Wat een leuke fotolocatie ook! <3

  2. Wat een mooi jurkje! De kleur is echt prachtig <3

  3. Wat een prachtige locatie voor je foto's! Je jurkje vind ik ook erg mooi!

  4. Super fijn om van die verborgen plekjes te vinden! En hele mooie jurk, x!

  5. Wat een leuk jurkje, staat je erg mooi! En de foto's, zo'n mooie locatie!

Geef een antwoord

Sluit Menu