10 redenen waarom ik van de winter hou!

10 redenen waarom ik van de winter hou!

Winter kan je het nu officiel noemen! Tijdje geleden lag er een hele hoop sneeuw. Ik vind het altijd onwijs gezellig, eerst sneeuwballen gevecht gedaan met Mike, sneeuwengeltje gemaakt, en daarna op de bank in je comfyste outfit en warme thee of koffie en series kijken. Een woord: geweldig. Zo’n sfeertje! Maar sommige mensen houden totaal niet van de winter. Daarom 10 redenen waarom ik van de winter hou. Om jullie in de positieve winter vibe te houden. :))

 • Je kan op de bank gaan zitten met een kleedje, goed boek, en een grote kop thee. 
 • De leukste, gekste en foutste sloffen kan je weer uit de kast trekken! 
 • Ik vind de winter altijd de beste tijd om te bakken, van kerstkoekjes tot heerlijke cupcakes. 
 •  Je kan lekker veel knuffelen en tegen je vriend aankruipen. 
 •  Als het sneeuwt kan je erop uit met de hond, mooie wandeling maken en foto’s maken. 
 •  Winter betekent: warme chocolade melk met véél slagroom natuurlijk! 
 •  Winter betekent ook nieuwe kleding kopen, leuke truien, vesten, mutsen en wanten in overvloed. 
 •  Het wordt snel donker dus is weer tijd voor de kaarsjes, geurbrandertjes en leuke lichtjes in je kamer. 
 • Als het winter is vind ik het geweldig om leuke woonwinkels te bezoeken, intratuin, ikea, hallo, enzovoort en te winkelen voor je huisje / kamer om gezellig aan te kleden. Is altijd leuk om je kamer een metamorfose te geven!
 • Hopelijk als het gaat vriezen dat we kunnen schaatsen, ook leuk als date! Cute! 

Wat vinden jullie van de winter? Vinden jullie het verschrikkelijk of houden jullie er juist van? En wat is jullie favoriete seizoen?

Liefs, Evelien

Deze post heeft 8 reacties

 1. Leuk lijstje! Woon zelf in het noorden en wij hebben helaas nog geen sneeuw gezien deze winter!

 2. Ja heel leuk lijstje, vooral dat als het eerder donker is dat je lekker kaarsjes aan kan doen

 3. Ik heb nog geen sneeuw gezien! Maar ik vind de kou verschrikkelijk, door mijn crps kan ik de kou echt niet aan. Ik heb al belachelijk veel pijn en de kou maakt het nog erger! Wel fijn is met een dekentje op de bank en lekker warm drinken!

  1. oh dan heb je geluk! Oh dat is heel naar, sterkte daarmee!

   Liefs, Evelien

 4. Persoonlijk haat ik de winter echt haha, zeker vandaag. En regen en wind en koud, grrrr ik wil naar Spanje!

Geef een antwoord

Sluit Menu