TIP: Blond Amsterdam telefoon hoesjes.

TIP: Blond Amsterdam telefoon hoesjes.

Ik ben gek op Blond Amsterdam zoals jullie waarschijnlijk weten. Ik zat een beetje rond te snuffelen op www.blond-amsterdam.nl en kwam toen deze té leuke telefoon hoesjes tegen. Ze zijn nieuw, en kosten 16,95. Je hebt een hoesje voor samsung galaxy, iphone 4, iphone 5 en 6. Zo leuk! Is leuk om cadeau te geven maar ook voor jezelf. Om jezelf eens te verwennen. Kijken jullie mee?


Ze zijn te bestellen via de webshop www.blond-amsterdam.nl Ik vind ze in ieder geval heel erg leuk! Ik heb nog een leuk hoesje en deze zijn perfect daar voor.

Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Ik wist niet dat deze bestonden! Grappig, niet echt iets voor mij, maar ik kan het wel in gedachten houden voor mijn zus' verjaardag 🙂

  2. ze zijn zeker erg leuk, alleen heb ik wel begrepen dat ze snel kaal worden en uitlubberen en voor dat geld vind ik dat toch wel zonde!

  3. Ik wist niet dat blond telefoonhoesjes had, echt super leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu