De voordelen van reizen met een camper!

De voordelen van reizen met een camper!

Ik hou ervan om te dromen, en zeker over prachtige reisbestemmingen, zowel in Europa als verder weg. Alle bestemmingen die wij hebben bezocht hebben we met het vliegtuig bereikt, toch droom ik er ook van om ooit met een camper de wereld te ontdekken. Vroeger op de camping keek ik altijd bewonderend naar een camper, je bent eigen baas, hebt al je spullen op zak en kunt rondtrekken door prachtige landen. Ik heb research gedaan, en dit zijn de voordelen om met een camper op reis te gaan! Lees je mee?

Bron: Pinterest & Booij campers

1. Je bent eigen baas; 
Een van de fijne dingen aan het reizen met een camper is dat je eigen baas bent. Eigen baas in de zin van dat je zelf kunt beslissen hoe ver je rijdt, je kunt op elk moment je camper kwijt om even te rusten. Je hoeft ook niet in de stress te raken als een camping is volgeboekt, er zijn voldoende campings met een camperplek. Er zijn ook geen vaste aankomst- of vertrektijden! Ideaal. Ook ben je vrij om te vertrekken als een bepaalde plaats tegenvalt of als het weer slecht uitpakt, plan je route verder en ga nog meer mooie plekken ontdekken. Heerlijk lijkt mij dat!


2. Je kunt veel van diverse landen zien; 
Voordeel twee is dat je kunt rondtrekken met de camper, zoals ik hierboven al aangaf kun je zo vertrekken als een bepaalde plek tegenvalt, maar ook langer blijven als het juist een prachtige plek is! Zo kun je er ook voor kiezen om een rondreis te maken door een bepaald gebied of land(en). Je kunt deze rondreis vooraf al plannen, maar je kunt ook ongepland gaan, dan ervaar je echt de vrijheid en de flexibiliteit wat het reizen met een camper te bieden heeft.


3. Het is mogelijk om een camper te huren; 
Je zult nu wel denken dat het aanschaffen van een camper onwijs duur is, vooral als je ook comfort zoekt in het reizen. Ik heb dé oplossing voor je! Bij Booij campers heb je een divers aanbod aan campers, van comfortabel tot bijzonder luxe campers. Booij Dethleffs Centre is al sinds 1967 actief in het verkoop en verhuur van campers, ze kunnen dus al je vragen beantwoorden en de campers die goed bij jou past leveren. Het fijne aan Booij campers is dat ze het gehele jaar te huur zijn, tof als je ook een mooie wintertrip wilt maken!


4. Genieten van de reis onderweg
En ten slotte kun je genieten van je reis terwijl je onderweg bent. Het fijne aan het reizen met een camper is dat je hoog zit, doordat je hoog zit kun je veel meer moois van het landschap bewonderen en heb je beter uitzicht. Zo maak je nog bewuster de reis mee en geniet je er nog meer van!

Nu ik deze vier voordelen van het reizen met een camper op een rijtje heb gezet komt het nog hoger op mijn bucketlist te staan. Het lijkt mij heerlijk om de vrijheid en de flexibiliteit tijdens het reizen te ervaren.

Zouden jullie graag willen rondreizen met een camper? 

Liefs, 
EvelienDeze post heeft 6 reacties

  1. Ik zou wel graag reizen met een camper! Wij gaan nu af en toe kamperen met een tent maar een camper lijkt me ook wel fijn! Net omdat je dan super mobiel bent en makkelijker van hier naar daar kan trekken. Je huisje altijd bij je!

    1. Kamperen vind ik ook onwijs leuk! Ja he, het lijkt mij ook zo fijn om zo flexibel te kunnen zijn. <3

  2. Lijkt me ook heel tof! Vooral om er eentje te huren in Amerika bijvoorbeeld

  3. Oh dat lijkt me echt geweldig! Van plek naar plek trekken waardoor je allemaal speciale plekjes kunt ontdekken, zeker iets wat ik ooit wil gaan doen!

  4. Het klopt allemaal! Ik ben vorig jaar voor het eerst op campervakantie geweest met mijn vriend en onze hond. Het beviel mega goed. We bezochten Dresden, Praag, Auschwitz, Krakau, Slowakije, Budapest en Wenen. Ik heb nog nooit zoveel gezien binnen één vakantie. Daarom gaan we dit jaar weer. We vertrekken bijna. Dit jaar gaan we naar Slovenië en Kroatië. Ik heb er mega veel zin in!

Geef een antwoord

Sluit Menu