perfecte herfstachtergronden voor op je mobiel of laptop! ☂

perfecte herfstachtergronden voor op je mobiel of laptop! ☂

Altijd als er een ander seizoen is begonnen vind ik het heel erg leuk om mijn laptop achtergrond of die van mijn mobiel te veranderen in eentje die te maken heeft met het seizoen. Op pinterest staan er echt zoveel leuke achtergronden dat ik het leuk vond om mijn favorieten op een rijtje te zetten! Ik vind pinterest trouwens echt geweldige site. Zoveel leuke dingen staan erop! Jullie kunnen mij hier volgen! <3

De bron van deze foto’s is allemaal pinterest. 

Ik vind de achtergrond met de vosjes heel erg leuk voor bij mijn laptop! Welke is jullie favoriet? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Als ik ergens aan verslaafd ben, zijn het wel leuke achtergronden voor mijn telefoon, haha! Erg herfstig en daar ben ik dus echt dol op. Op Weheartit vind je vaak ook super leuke achtergronden x

  2. Ik verander mijn achtergrond eigenlijk nooit, maar er zitten wel leuke afbeeldingen tussen!

  3. Oh wat zijn ze allemaal leuk! Ik ben echt een beetje verslaafd aan het veranderen van mijn achtergrond haha

Geef een antwoord

Sluit Menu