Wishing wednesday | Interieur lievelings

Wishing wednesday | Interieur lievelings

Mijn liefde voor interieur is de loop der jaren steeds meer gegroeid. Nu ik mijn huidige kamer helemaal heb veranderd begint het echt als mijn eigen plekje te voelen. Ik hou ervan om oud met nieuw te combineren en dat zie je ook zeker terug in mijn interieur. Ik was het internet aan het afstruinen en vond het hoogste tijd om weer een wishlist met jullie te delen, dit keer op het gebied van interieur.

Industriële lamp | Otto
Als ik iets een toffe stijl vind voor in je interieur is dat industrieel. Ik ben gek op kleur, pastel en gezellige funky items en vind ik industriële items een gave touch geven aan je interieur. Dit geeft net dat stoere randje. Ik ben verliefd op deze lamp van Otto, vind hem echt heel erg tof!

Gouden vaas | Otto
Ik ben gek op vasen. Ik vind een vaas je interieur altijd helemaal afmaken! Mijn oog viel op de grote gouden vaas van de Otto. Erg leuk te stijlen met bijvoorbeeld een groen blad.

Kaketoe beeld | Loods5
Ik ben gek op funky items en dit is er zo een! Ik denk dat die heel erg leuk knalt in je interieur. Het is een echte eyecatcher.

Warm kleed | Otto
Ik vind vloerkleden je interieur echt afmaken, de laatste tijd hebben ze meer kleuren, stoffen en prints. Ik ben verliefd op dit kleed van Otto met een minimalistische print.

Velvet stoel | Sissy boy 
Ik ben echt verliefd op deze leuke stoel! Ik vind hem geweldig. Ik zag hem pasgeleden bij de Sissy Boy in Den Haag toen ik met Mike aan het statten was. Mike vond het afschuwelijk maar ik vind hem geweldig! Velvet, schelpjes vorm, en een vrolijke kleur.

Tuinstoel | Otto
Als ik zo meteen mijn eigen huisje heb wil ik in de tuin eigenlijk een grote beach vibe creëren. Het gevoel alsof je op vakantie bent in je eigen tuin, ge-wel-dig! Ik ben verliefd op dit soort oude stoelen en ik vind deze variant van Otto al helemaal leuk. Je kan er lekker op chillen en kan je leuk op pimpen met kussentjes. Leuk leuk!

Geel kussen | Loods 5
Ik ben gek op deze kleur geel zoals jullie waarschijnlijk wel weten! Een muur in min kamer is helemaal deze kleur geel. Ik vind het leuk om die kleur terug te laten komen in accessoires en dit kussentje is perfect daarvoor. Geeft gelijk de vrolijke vibe!

Olifanten kaarshouder | Otto
Hoe tof is deze kaarsenhouder?! Super funky maar o zo leuk. Heel erg leuk te combineren in je interieur om dat warme sfeertje te krijgen. En ook nog eens leuk om items in je interieur te plaatsen met een kleine knipoog.

Posters | Loods 5
Als ik ergens een zwak voor heb zijn het leuke posters en kaartjes, en natuurlijk leuke illustraties. Deze poster gemaakt van olifanten ontlasting (huh?!) vind ik toch wel heel erg tof. Ik hou van dit soort illustraties en je kan ze geweldig combineren in je interieur.

Schapenvachtje | Otto
Ik ben gek op schapenvachtjes! Ik heb er op dit moment eentje van de IKEA maar die begint niet zo mooi meer te worden. Ik vind het heel erg leuk om te combineren met mijn bureau stoel, als klein kleed of op je bed. Geeft net dat gezellige sfeertje in je huis!

Wat vinden jullie van de items op mijn interieur wishlist? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Leuke items! Die stoel is een echte eyecatcher, zeker mijn favoriet 🙂 Liefs, Sija

  1. Tof is die he?! Hopelijk komt die snel in de sale want ik vind hem zo tof.
   Liefs,
   Evelien

 2. Ik vind die stoel ook helemaal geweldig! Hoe leuk om daar een leuk zitje mee te maken met een schattig bijzettafeltje. Ik zie het al helemaal voor me!

  1. Ja he! Met zo'n leuk tafeltje en leuke kussentjes.
   Ik zie het ook helemaal voor mij.
   Liefs,
   Evelien

 3. Ik vind die stoel van Sissy Boy echt prachtig, zoiets zou ik ook wel willen in mijn huis. Jammer genoeg heb ik niet zoveel ruimte meer over, haha.

 4. Ik vind die stoel geweldig. Ik vrees alleen dat mijn vriend hem ook verschrikkelijk gaat vinden, haha

  1. Haha ja helaas de mijnes ook! Maar heb nu nog mijn eigen kamertje haha dus dan mag het 😉

 5. Oh die lamp is gaaf! Daar hou ik wel van 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu