Vier manieren om je curves te laten stralen!

Vier manieren om je curves te laten stralen!

Het onderwerp body-positivity en selflove laat ik steeds vaker naar voren komen op mijn blog. Ik vind het heel erg leuk om hier bewust mee bezig te zijn en over te schrijven, en jullie hiermee te inspireren. Een van de redenen waarom ik mijn curves heb omarmd is dat ze ultra vrouwelijk zijn. In het artikel wil ik met jullie vier manieren delen hoe je je curves kunt laten stralen. Embrace your curves! Want ze mogen gezien worden. <3 Lees je mee?

1. Shapewear
Shapewear is the key om mijn curvy lichaam op de goede manier te benadrukken, ik draag graag strakkere jurkjes waarin je mijn curves goed ziet. Het is totale onzin als je een voller lichaam hebt dat je geen strakke dingen mag dragen, ik vind het alleen wel belangrijk om goed te kijken hoe iets je staat, of je je er goed in voelt en of het bij je lichaam past. Onder een strakke jurk of rok draag ik graag shapewear, hier voel ik mij altijd erg prettig in. Het benadrukt je curves en maakt mijn ‘onzekerheden’ flatteuzer.


2. Mindset
Om je curves te laten stralen moet je eerst beginnen bij je mindset. Als je je nog niet fijn voelt in je eigen lichaam kun je hier fysiek aan werken, maar je kunt ook je mindset veranderen, of allebei. Het is vooral belangrijk dat je doet waar jij je fijn bij voelt. Je kunt mijn artikel met vier tips om van je lichaam te houden lezen. <3


3. Goed zittende lingerie
Sinds ik in aanmerking ben gekomen met PrimaDonna lingerie wil ik niet meer anders, en merk ik wat goed zittende lingerie met je doet. Het is de basis van je outfit, als jij geen goed zittende bh draagt zal het oh zo mooie kledingstuk ook direct minder mooi vallen. Als ik een mooi setje draag onder mijn kleding voel ik mij veel zekerder, en het allerbelangrijkste is dat het goed om je lichaam heen valt.


4. Het perfecte kledingstuk 
Nu we zijn aangekomen bij het vierde punt wil ik graag het onderwerp kleding bespreken, nu je de mindset en de basis van je outfit hebt aangepakt kun je opzoek gaan naar de perfect zittende kleding. Neem een dag de tijd om je kledingkast uit te zoeken en alles kritisch te bekijken, als er kleding bij zit wat je niet meer past, niet meer goed zit of niet mooi vindt kun je het er beter gelijk uithalen. Het is belangrijk om je kledingkast te vullen met kleding waarin jij je goed voelt. Zo vind ik het belangrijk dat je een feestelijke jurk in je kledingkast hebt hangen die je naar een feestelijke gelegenheid of een leuke date-night aankan, en waarin jij je helemaal geweldig voelt. Esprit heeft diverse soorten jurken, voor elke shape zit er iets tussen. Het fijne aan Esprit is dat ze tot maat 44 gaan.

Ook mag een goed zittende jeans in je garderobe niet ontbreken, dit is een item waarmee je zoveel verschillende kanten mee op kan, en waarin jij je curves kunt rocken! Esprit heeft diverse dames jeans, een skinny jeans, boyfriend jeans, de bootcut jeans en ze hebben nog meer keuze. Ik vind bij mijn curvy lichaam de high waisted skinny jeans altijd erg fijn vallen en goed staan.

Dit zijn mijn vier tips om je curves te laten stralen. Het allerbelangrijkste is dat jij doet waarin jij je goed voelt. Neem de stappen die erbij helpen dat je stapje voor stapje zekerder wordt over je eigen lichaam. <3 Embrace your body, embrace your curves!

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Ik vind het zo leuk en fijn dat jij zo veel met body positivity bezig bent! Op elke foto op Instagram en hier op je blog straal je ook zo. Laatst kocht ik een heel mooie jeans bij de H&M en dan zie ik dat goed zittende jeans inderdaad echt het verschil kunnen maken.

    Liefs!

Geef een antwoord

Sluit Menu