Photodiary 42 | Eerste video, hoedjes passen en verwend door vriendjelief!

Photodiary 42 | Eerste video, hoedjes passen en verwend door vriendjelief!

Ik heb een heerlijk weekje achter de rug met een aantal keer uitslapen, vrije middagjes en lekker uitrusten. Heel fijn! Ik heb deze week leuke dingen gedaan, ik heb mijn eerste video opgenomen! Zo spannend! Ik ga vandaag een dagje naar Den Haag  en dan wil ik ook gaan proberen te vloggen. Ook heb ik deze week een super leuke hoed gepast, alleen was die wel 30 euro en dat vond ik een beetje duur, en ik ben verwend zaterdag door vriendjelief met een heerlijk ontbijt: pancakes! En als lunch een heerlijk eitje met spek. Heel lief. Lees je verder mee?

Ik heb Dinsdag mijn allereerste video opgenomen! Ik had maar twee uurtjes les dus kon in de middag aan de slag. Klik hier!

Donderdag had ik een heerlijk ontbijtje voor mijzelf gemaakt, havermout, kaneel, rozijnen en appel. Jammie! Het vult ook zo goed.

Geluksmomentje: net gewassen kleding. Heerlijk! Je kan wel zien dat ik gek ben op roze en wit. 🙂

 Selfie!

Ik ging thuis lekker lunchen en had dit heerlijke omelet gemaakt: ei met spek en italiaanse kruiden. Echt verrukkelijk! In de middag had ik een afspraak voor mijn stage in Gouda.

 Na afloop ben ik nog eventjes langs mijn beste vriendinnetje gegaan, ik had der alweer een paar daagjes niet gezien dus vond het weer hoog tijd om gezellig bij te kletsen.

Vrijdag had ik nog een dagje stage lopen en daarna weekend, genieten!

In de avond ging ik naar mijn vriend toe, ik neem altijd veels te veel mee als ik een weekendje naar hem toe ga. Een heel overlevingspakket haha! Zoveel outfitjes, make-upjes, en cremetjes.

Hoppa, ready to go! Ik droeg mijn leren jasje van the sting en heerlijke sjaal van de h&m. Snel naar de trein toe en op naar Breda. Weer een lang reisje voor de boeg.

Ik moest op Rotterdam centraal eventjes wachten op mijn overstap naar Breda toe, dus ik kon eventjes kijken bij de villa. Daar hebben ze altijd zulke leuke matches, ik paste dit leuke hoedje van het merk pièces! Helaas vond ik hem iets te duur.

Make-up of today, vriendjelief verwende mij met een heerlijk ontbijtje namelijk pancakes en in de middag met een heerlijk eitje. Heel lief!


Voor de rest heb ik nu lekker vakantie en heb ik leuke dingetjes op de planning staan. Hier binnenkort meer over. Hebben jullie ook vakantie?

Hoe was jullie week?
Liefs! Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Wat een leuke foto's weer! Ik moet nog een weekje wachten tot ik vakantie heb, maar geniet ervan <3

  2. Ah heerlijk zo'n rustig weekje waarin je kon uitslapen! En wat lief! Ontbijten met pancakes is altijd goed! Ik ben echt heel erg benieuwd naar je filmpje. Staat ie al online? Dan ga ik hem gelijk kijken! Geniet van je nieuwe week! Liefs X

  3. Wat een fijn weekje! Dat ontbijtje ziet er echt heerlijk uit <3

  4. Wat een fijne foto's, zo te lezen heb je echt een heerlijke week gehad! Zo lekker, ontbijten met pannenkoeken <3

Geef een antwoord

Sluit Menu