4x musthaves voor in je zomer garderobe!

4x musthaves voor in je zomer garderobe!

De fijne zomerse temperaturen komen steeds meer naar voren. Ik geniet van vol op van het fijne zonnige en warme weer. Het is nu het perfecte moment om je vrolijke zomer items te voorschijn te halen, de vrolijk geprinte zomer rokjes en leuke sandaaltjes mogen weer uit de kast gehaald worden! Yay! Afgelopen tijd heb ik mijn kleding kast goed uitgezocht en ben ik tot het besef gekomen dat mijn kledingkast een grote zomer boost mag krijgen. In het artikel van vandaag deel ik vijf zomer musthaves die je niet mag missen in de zomer garderobe van 2018! Lees je gezellig mee?

Rieten tassen 
Dit is een trend waar ik helemaal gek op ben! Overal zie je tegenwoordig rieten tassen, deze toffe tas van My Jewellery heeft een handig formaat en is een perfecte musthave voor in de zomer periode. Ze hebben bij My Jewellery diverse rieten tassen, van dit ruimere formaat tot een kleiner formaat in de vorm van een ronde tas. I love it! De tekst die erop staat vind ik ook helemaal geweldig.


Lange zomerse jurkjes
Zoals jullie misschien wel weten ben ik 1,82, een lastige lengte wat betreft jurkjes! Meestal zijn ze te kort en vallen ze niet mooi. Tegenwoordig zijn de lange jurkjes helemaal in. I like! Lange jurkjes vind ik prachtig. Ik vind ze zelf altijd goed staan bij mijn figuur en lengte. Ik ben gek op lange jurken en rokken en vind het onwijs leuk dat je dit weer terug ziet komen bij de trends en musthaves voor de zomer. Je hoeft je in ieder geval niet druk te maken dat ze te kort zijn! Ook hebben ze deze items in vrolijke kleuren en gekke prints.

Gezellige vrolijke prints
Bij de trends van de zomer van 2018 zie je diverse leuke prints en kleuren terugkomen. Ik ben gek op vrolijke prints en kan daar dan ook geen genoeg van krijgen. In de zomer kan het mij niet gek genoeg! Vrolijke bloemen prints, dierenprints, of tropische prints. I love it! Bij My Jewellery hebben ze diverse vrolijke zomerse rokjes en jurkjes.


Funky oorbellen
Bij My Jewellery vind ik de sieraden ook altijd prachtig.  Ik ben gek op minimalistische oorbellen en kettinkjes. Bij My-Jewellery hebben ze op dit moment een ontzettend toffe vintage collection, diverse zilveren en gouden oorbellen waar tijgers, dinosaurussen of lieve zebra’s aan hangen. Ik heb al een paar en ik vind ze geweldig, zitten fijn en zijn super leuk te combineren! Het zijn echte funky eyecatchers. Ik hou ervan! Een echte musthave wat mij betreft.

Ik heb helemaal de zomer kriebels te pakken en ik kan niet wachten om na de tentamens mijn garderobe aan te vullen met allerlei leuke zomerse items en leuke accessoires, ze hebben zoveel vrolijke prints en zomerse jurkjes en rokjes in de winkels en webshops hangen. Ik hou ervan!

Heb jij al je zomer garderobe ready gemaakt? 
Liefs, 
Evelien

*Dit artikel is in stand gekomen door middel van een samenwerking. 

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wat is die rieten tas leuk, zeg! En ook van vrolijke printjes word ik altijd wel blij. Zo'n maxi-jurk zou ik ook nog wel willen vinden deze zomer.

  2. Wat een leuke items! Ik wist trouwens helemaal niet dat je zo lang bent, leuk om weer wat over je te weten te komen :p

  3. Hele fijne tips! Ik hou echt van rieten tassen, en heb er dan ook heel wat in mijn bezit!

Geef een antwoord

Sluit Menu