Vlog | Benefit blush geshopt, huiskamer van de stad & mini curvy pashokjes shoplog! #20

Vlog | Benefit blush geshopt, huiskamer van de stad & mini curvy pashokjes shoplog! #20

Yay! Het is vrijdag dus tijd voor een nieuwe vlog. Helaas was er gister geen artikel online gekomen op mijn blog. Ik heb het op dit moment heel erg druk met de tentamens die eraan komen, de laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze altijd maar dat klopt ook! Ik heb wel vandaag een leuke vlog voor jullie, ik heb eindelijk een benefit blush geshopt (review komt snel online!), ik ben naar huiskamer van de stad geweest in Gouda en in deze vlog is een mini curvy pashokjes shoplog. Neem je een kijkje?

Als je de video niet kunt zien klik dan hier!

Ik hoop dat je het een leuke vlog vind, als je vaker vlogs wilt zien doe dan zeker een duimpje omhoog. Vergeet niet te abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van mijn video’s. Hopelijk tot de volgende keer!

Liefs, 
Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu