Your worth is not measured by the size of your waist

Your worth is not measured by the size of your waist

Het is tijd voor een outfit met een van mijn nieuwe geliefde jurken! De laatste tijd ben ik helemaal verliefd op de collecties van Monki. Toffe prints, lange jurken, en opvallende items. Ik hou ervan. Ook ben ik zo dol op Monki omdat je daar als curvy vrouw alle maten kunt passen. Shop your shape is de quote die Monki uitdraagt. In de outfitpost van vandaag deel ik met jullie mijn ‘kunstige gezichtenjurk’. Kijk je mee?

Bij mijn figuur en lengte vind ik lange jurken goed staan. Ik accentueer mijn figuur door een riem om mijn middel te doen, een riem is een perfecte accessoire en is daarnaast het middel om je figuur te accentueren. Ik heb de look afgemaakt met mijn nieuwe geliefde rode laarsjes.

| Jurk – Monki | Riem – Costes | Schoenen – Omoda | Tas – Fabienne Chapot | Zonnebril – Paul Smith |


Wat is jullie favoriete kledingwinkel? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wat een onwijs leuk jurkje! Ik vind sowieso dat jij zulke mooie jurkjes draagt 🙂 Hij staat je super, zeker met een riem!

Geef een antwoord

Sluit Menu