Happy new sunnies

Happy new sunnies

Ik heb een ontzettend leuke zonnebril mogen ontvangen. Ik heb een zonnebril uitgezocht bij de webshop cheapasszonnebrillen. Ze hebben daar zoveel keus! Ik besloot te gaan voor de perfecte zomerse zonnebril, het was riskant want het is best wel een opvallende zonnebril maar dat vind ik persoonlijk heel erg leuk. Je kan een foto van mij zien met de zonnebril in de photodiary van gisteren. Ook komt er binnenkort een outfit mee online. Het is een ronde zonnebril wat ik persoonlijk erg leuk vind voor het festival seizoen en voor de zomer!

De zonnebril kost 8,95 maar er zijn ook veel verschillende andere zonnebrillen. Ze hebben een divers aanbod wat ik erg leuk vind. Voor iedereen is er wat, ze hebben ook een leuke actie met korting. Als je twee zonnebrillen koopt ben je 16 euro kwijt in plaats van 19 euro. Leuke korting dus! Ook hebben ze voor mannen een breed aanbod. Ze hebben een uitgebreide categorie ronde zonnebrillen waar veel leuks tussen zit.

Wat vinden jullie van zonnebrillen? Zijn jullie net zo enthousiast over ronde zonnebrillen of vinden jullie het juist een minder leuke trend?

Samenwerking 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Ik houd niet zo van ronde brillen omdat ze mij niet staan, maar ik vind ze wel erg hippie! Op Instagram zag ik hem geloof ik al voorbij komen, staat je goed!

  2. Ik vind hem zeker wel wat hebben, leuke bril. Love it.

Geef een antwoord

Sluit Menu