Photodiary 138 | Cruisen, perfecte zomer jurkje gevonden & meivakantie!

Photodiary 138 | Cruisen, perfecte zomer jurkje gevonden & meivakantie!

Yes! Het is tijd voor een nieuwe photodiary. Ik had een weekje meivakantie, echter heb ik een ontzettend drukke week achter de rug gehad. Ik heb veel aan mijn studie en blog gewerkt, maar ik heb ook een aantal leuke dingen gedaan, ik ben onder andere wezen cruisen met open dak, ik heb het perfecte zomer jurkje gevonden, en ik had heerlijk een weekje meivakantie. Lees je mee?


Maandag

Maandag was het ontzettend slecht weer! Ik had Maandag ochtend wel een sollicitatie bij mijn eventuele vakantiebaan. Het was een kennismakingsgesprek en ik ben aangenomen. Super blij! Ik ga bij Reakt/Parnassia werken in Gouda, Leidschendam, of Zoetermeer. Super blij mee!

De rest van de middag heb ik aan mijn studie gewerkt, en een video opgenomen! Yay! Ik ben weer terug op mijn YouTube kanaal. Een ontzettend productieve dag had ik, heerlijk! Cato lag heel de middag bij mij te relaxen, ze stond ook zo op der achterpootjes. Net een stokstaartje.

Dinsdag

Dinsdag ochtend ging ik samen met Noah wandelen en haalde ik een pakketje op bij het postkantoor. Het was een ontzettend grote doos dus de meisjes vonden het maar al te leuk!

Ik nam Dinsdag drie video’s op, onder andere mijn daily make-up routine, make-up stash & hoe ik mijn instagram foto’s bewerk! Ik vind het beeld erg scherp geworden, love it!
Fien zat heel de tijd tijdens de video’s op de achtergrond te relaxen, ze was zo lief! Natuurlijk moest ik toen even een foto van ons samen maken. 
Woensdag

Woensdag had ik een drukke dag, ik voerde de laatste loodjes uit voor mijn studie wat betreft een grote opdracht. Cato hing heel de dag weer om mij heen en genoot van het zonnetje. <3

In de avond ging ik bij Charlotte eten, we aten gezonde wraps met kip en het was echt super lekker! We hebben een avond gezellig bijgekletst.

Fien zat zo lief in het raam te chillen, ze wordt al zo groot!
Donderdag

Donderdag ging ik vroeg uit de veren want ik had een dagje stage, we begonnen met intervisie bij café Kobalt.

Helaas had mijn buddy in de middag afgebeld, ik ging een middagje Amsterdam in. Dit doe ik bijna nooit maar ze hebben zoveel leuke winkels <3 Dit was het outfitje wat ik die dag droeg!

Ik paste onder andere dit leuke jurkje! Ik ben er zo verliefd op <3 Dit jurkje komt zeker op mijn wishlist. Ik heb ook een pashokjes shoplog opgenomen, binnenkort te zien op mijn YouTube kanaal!

 Donderdag was het zulk lekker weer, Amsterdam zag er prachtig uit. <3

Vrijdag

Vrijdag had ik een heerlijke relax dag, ik droeg dit leuke jurkje! Ik ben er zo blij mee. <3

Ik ging in de middag richting Leiden om samen met Eline te lunchen. We aten een heerlijke bagel en het smaakte zo goed! We hebben die middag gezellig bijgekletst en wat leuke instagram foto’s gemaakt.

In de avond ging ik met de trein naar Mike toe, ik nam mijn lievelingskoffer mee. Mijn licht blauwe suit suit koffer. Hij is zo handig en leuk! Woensdag komt er een uitgebreid artikel over online. <3
Zaterdag
Zaterdag was het ontzettend lekker weer! Zo zonnig, Mike en ik gingen cruisen met zijn cabrio en reden richting de Galderse meren. In de avond hadden we een verjaardag van Mike zijn vriend. 

Zondag
Zondag was er in Princenhage een vrijmarkt! Is echt onwijs groot en super leuk om over heen te lopen, de wekker stond om zeven uur zodat we vroeg een rondje konden maken. Ik kocht onder andere deze twee leuke vintage camera’s en een handboek over Holleeder. 
Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Zo te horen heb je lekker genoten van de meivakantie! Wat een perfecte planning ook met dit heerlijke weer! 🙂 Superfijn dat je bent aangenomen voor je vakantiebaantje! En wat staat dat rode jurkje je goed!

  2. Wat weer een super leuke photo diary! Heerlijk he, een middagje shoppen! Tof dat je een baantje hebt voor de komende maanden. Dat jurkje staat je echt leuk, die moet je zeker kopen <3 Ben erg benieuwd naar het artikel over je koffertje, ik wil er ook zo een!

  3. Wat een fijn dagboek weer! Dat jurkje wat op je wishlist staat is echt prachtig, zo leuk! En gefeliciteerd met je vakantiebaantje!

Geef een antwoord

Sluit Menu