Bucketlist voor 2014!

Bucketlist voor 2014!

Hoi lieve volgers!

Ja een nieuw jaar, en ook een nieuwe lijst met dromen, wat ik waar wil gaan maken dit jaar. Dromen, ik kan er geen genoeg van krijgen, en mijn bucketlist word steeds laaaanger. Ik vind het niet erg, als je maar dromen hebt. En dagdromen hou ik van.  Ik vind het geweldig om zulke foto’s op te zoeken, en ik kan er echt honderden opslaan. Er zullen dingen tussen zitten wat makkelijk waar te maken zijn, en dingen wat dromen blijven. Maar kijken jullie mee? 
Oh how I wish…. <3


But girls, always keep dreaming. <3


Liefs


Evelien

Deze post heeft 9 reacties

 1. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Kijk snel op mijn blog!

  x

 2. heel leuk 🙂 ik wil ook heel graag mooi lang haar!

  liefs,
  Femke

 3. Ik ga mijn mooie lange blonden lokken eind van de week afknippen voor stichting haarwensen, dus die past niet bij mij dit jaar! ( verslagen komen deze week op mijn blog over stichting haarwensen)

  1. wow wat goed dat je je haar doneert! Ben heel erg benieuwd naar het artikel. 🙂

 4. klinkt heel erg leuk! jij gaat een mooi jaar dan tegemoed als dit allemaal uit gaat komen haha
  een vriendje kom je pas tegen zodra je de gedachte uit je hoofd heb gezet dat je een vriend wil.. ik wilde het ook op een gegeven moment zo graag en het lukte maar niet he.. dan word je als meisje echt gefrustreerd toen ik het opgaf kwam ik hem tegen.. haha bam!

  liefs x

 5. Mooi lijstje! Ook ik hoop dat al je dromen mogen uitkomen en dan vooral dat eerste, haha 😉 x

Geef een antwoord

Sluit Menu