Video: I’m back! Persoonlijke + YouTube update! ♡ ♡ ♡

Video: I’m back! Persoonlijke + YouTube update! ♡ ♡ ♡

Yay! Het woord is eruit, ik ben weer terug op YouTube. Pas geleden konden jullie natuurlijk in
mijn persoonlijke update lezen dat ik ben gestopt met het maken van YouTube video’s. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken en hierin mijn enthousiasme en vrolijkheid te weergeven, toch koste het allemaal veel tijd en zag ik door de bomen het bos niet meer. Vandaag klets ik jullie bij in de video en geef ik jullie een YouTube en een persoonlijke update!

Ik wil ook even via mijn blog vertellen dat ik video’s blijf maken, ik probeer elke Donderdag een video te plaatsen maar het kan ook zijn dat er twee video’s in de maand online komen of bijvoorbeeld wel vier. Ik vind het belangrijk om de druk eraf te halen en echt te posten wanneer ik leuke ideeën heb of tijd heb om er tijd in te steken. Ik hoop dat jullie dit oké vinden 🙂

Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Super leuk dat je weer video's gaat maken! Doe het maar even rustig aan inderdaad, kwaliteit boven kwantiteit toch? 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu