Almost summertime with my new SUITSUIT!

Almost summertime with my new SUITSUIT!

Yay! Het is tijd voor een nieuwe outfit. In deze outfitpost laat ik jullie mijn nieuwe SUITSUIT koffer zien. De SUITSUIT koffers zijn ontzettend bekend onder de fashionlovers, naast dat ze er ontzettend leuk uitzien zijn ze ook nog eens praktisch in gebruik. Bij het inpakken van deze koffer heb je direct al de zomerkriebels te pakken! Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe aanwinst en wil het dan ook dolgraag aan jullie laten zien, lezen jullie mee?

Ik heb een cadeaubon gekregen van Duifhuizen tassen & koffers om te besteden in het Duifhuizen filiaal in Gouda. Duifhuizen tassen & koffers heeft een aantal filialen onder andere in Breda, Rijswijk, Ridderkerk, Gorinchem, Ede etc. Als Duifhuizen tassen & koffers zich niet bij jou in de buurt bevindt heb je de mogelijk om online te bestellen, ze hebben daar een groot aanbod wat betreft accesoires, tassen en koffers. Geen struggles met bestellen want je hebt gratis verzending vanaf 39,95, gratis retourneren en Duifhuizen tassen & koffers heeft een snelle levering.

Ik wilde al langer een SUITSUIT koffer, ze hebben deze koffers in lieve pastel kleurtjes en maken je outfit helemaal af. Aangezien ik regelmatig naar Breda toe reis om een weekendje te logeren bij mijn vriend vind ik een leuke koffer erg belangrijk. Hij moet handig in gebruik zijn, maar er ook leuk uitzien! Daar is deze SUITSUIT koffer uitermate geschikt voor.

Bij het Duifhuizen tassen & koffers filiaal in Gouda werd ik vriendelijk geholpen. De koffers uit de Fabulous Fifties serie hebben ze in drie diverse voormaten. Ik ben voor het middelste voormaat gegaan!  In de winkel had ik de mogelijk om het formaat van de koffers naast elkaar te bekijken waardoor je goed het verschil van de diverse formaten van de koffers kon zien.  Dit heeft geholpen bij het maken van mijn keuze. De baby blue koffer uit de serie Fabulous Fifties hebben ze in diverse lieflijke pastel kleuren, ik kon dan ook lastig kiezen! Uiteindelijk ben ik gegaan voor de baby blue variant, je had ook nog een gele, roze, en een lila variant. Ze zijn allemaal echt te leuk!

Zoals ik al aangaf zien de koffers van SUITSUIT er óntzettend leuk uit, maar ik vind ze ook praktisch in gebruik. Mijn lichtblauwe SUITSUIT koffer heeft een TSA-cijferslot waardoor je koffer goed beveiligd blijft. Ik vind de veiligheid van mijn koffer erg belangrijk!
Aan de zijkant zit een extra bescherming voor als je de koffer op de zijkant zet. De koffer heeft vier wieltjes en is daardoor makkelijk over mee naar toe te nemen. Super easy! Tevens heeft de koffer drie verschillende standen om het handvat te verzetten, dit kun je goed aan je lengte aanpassen waardoor het meenemen van een koffer nog comfortabeler wordt.
Echter heeft de koffer zelf geen zwaar gewicht en is makkelijk te vervoeren. Het is natuurlijk hoe zwaar je de koffer zelf maakt.. (mij kennende ;)). Binnenin de koffer zitten er genoeg vakjes waar je eventueel dingen zoals een lippenbalsem of paracetamol kunt instoppen. Handig om kleine dingetjes in op te bergen!

De SUITSUIT baby blue koffer heeft een handig formaat. Zoals ik al aangaf heb je drie verschillende formaten, ik ben gegaan voor de middelste! Het middelste formaat vind ik zelf erg handig voor als ik een lang weekendje weg ga, of als ik een weekje op vakantie ga. Het formaat van de SUITSUIT baby blue is 43x26x66. Een perfect formaat waaronder andere een extra paar schoenen inpast, maar ook mijn camera wat ik graag meeneem in mijn koffer.

Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe SUITSUIT baby blue koffer uit de Fabulous Fifties. Ik ben helemaal verliefd op de vintage look en een koffer in mijn favoriete kleur: baby blauw! De koffer maakt je outfit helemaal af en is ook nog eens makkelijk in gebruik. Hij weegt niet veel en je kunt de koffer makkelijk overal mee naar toe nemen. Als er ongemakken plaats vinden met je nieuwe SUITSUIT koffer (gaan we natuurlijk niet van uit!) heb je bij Duifhuizen koffer & tassen vijf jaar garantie.
Ik kan de SUITSUIT koffer uit de Fabulous Fifties serie zeker aanraden, ze hebben op de website van Duifhuizen ook nog andere kleuren en formaten. Ideaal voor als je een leuk reisje hebt geboekt in de zomer en je nog een nieuwe koffer nodig hebt!

Outfit details: 
Schoenen – Allstar | Jurkje – Fabienne Chapot | Tas – Fabienne Chapot | Zonnebril – Le specs | Koffer – SUITSUIT (Duifhuizen tassen & koffers). 

Ken jij de SUITSUIT koffers al? 
Liefs, 
Evelien

*Ik heb producten ontvangen ter review

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wauw, wat een geweldige koffer! Die kleur alleen al! Ik zit ook al een tijdje naar koffers van dit merk te kijken. Geweldig voor op reis en ze zien er nog superleuk uit ook.
    Wat een mooie foto's heb je ook gemaakt trouwens!

  2. Wat een vrolijke foto's! Ik heb het handbagagekoffertje uit deze collectie, in dat mooie Paisley Purple. Ik heb het meegenomen op citytrip naar Praag. Er past nét voldoende in voor een kleine week, maar ik neem dan ook nooit veel mee op vakantie.

  3. Wat een super leuk koffertje! Lijkt me ook ideaal voor een korte vakantie. Ik wil ook zo graag een SuitSuit koffertje!

Geef een antwoord

Sluit Menu