Boyfriend openhartig over het hebben van een relatie met een blogger!

Boyfriend openhartig over het hebben van een relatie met een blogger!

Boyfriend takes over the blog! Ik heb vandaag een speciaal artikel, ik heb een aantal vragen gesteld aan mijn vriend wat hij ervan vindt dat ik blog. Hij verteld alles aan jullie in het artikel van vandaag! De struggles die hij ervaart maar ook natuurlijk de positieve en leuke dingen die het zich meebrengt. Lees je mee?

Stel jezelf eens voor!
Ik ben Mike, 20 (bijna 21) jaar oud en ik woon in Breda. Ik ben inmiddels bijna drie jaar samen met Evelien. Ik hou van eeffie, maar ik heb ook een grote passie en dat is techniek en motorvoertuigen. Daarnaast ben ik dol op muziek, zowel het luisteren als het maken van muziek. Sinds een jaar speel ik (elektrische) gitaar. Ik rij graag rondjes met mijn eigen cabrio (die hebben jullie misschien wel eens gezien!) en op de motor. In dit artikel beantwoord ik een aantal vragen over het hebben van een blogger als vriendin.

Hoe zou jij je eigen stijl omschrijven? 
Dan vraag je wat, uhm… eigen stijl… Ik hou van modern, strak, maar wel met ouderwetse tintjes en funky printjes. En dit in combinatie met een stoere stijl.

Wat is je favoriete kledingitem in je garderobe
De gekregen blousjes van poopoo (poopoo is de bijnaam van mijn vriendin! ;))

Wat vindt je ervan dat je vriendin een blog heeft? 
Leuk, grappig en interessant. Leuk dat ze zo bezig is met een passie die ze al vanaf der 13e heeft en dat ze daar in is gegroeid en heeft ontwikkeld. Weinig mensen die ik ken hebben een eigen blog. Het is af en toe ook wel eens vervelend, zoals bijvoorbeeld een keer foto’s maken terwijl ik er niet zo zin in heb, meestal vind ik het altijd leuk om te doen maar niet altijd. Of als ze zegt dat ik nog foto’s bij moet maken terwijl we voor mijn gevoel genoeg hebben.

Wat voor struggles heb je ervaren met een vriendin die een blogger is? 
Dat als we saampjes eten hebben gemaakt of  uiteten gaan er áltijd foto’s van moeten worden gemaakt en we daarna pas kunnen eten.
– Dat het niet mogelijk is om eventjes ‘snel’ ergens naar toe te gaan omdat ze altijd wilt dat haar make-up en outfit er goed uit zien.

Hoe vind je het om mij te helpen met haar blog?
Ik vind het leuk en niet erg om haar te helpen. Ik brainstorm vaak mee over artikels en geef zo wel eens wat leuke tips om over te schrijven. Ik help ook vaak mee met het maken van foto’s van bijvoorbeeld een outfit.

Waar zie je mij het liefste in? 
Ze heeft een kattenjurkje in haar kast en die vind ik heel erg leuk! Die zou ze vaker aan moeten doen.

Wat is het tofste wat wij samen hebben mogen doen voor mijn blog? 
In November hebben we met een volkswagenbusje mogen touren, dit vond ik toch wel heel erg gaaf! En de bloesjes die ze voor mij heeft mogen ontvangen, dat vond ik ook wel heel erg speciaal. Ik draag ze altijd met veel plezier.Waar ben je het meest trots op dat ik heb bereikt? 
Dat ze zo ver is dat ze pakketjes krijgt met items voor haar blog.


Hoe zou je mij omschrijven in een aantal woorden? 
Lief, zorgend, dierenliefhebber, doorzetter.


Lees je mijn  blog regelmatig? 
Ja, niet elke dag maar ik bekijk het weleens, en ik like altijd veel op haar Facebook pagina.

Waar zie je mij over 10 jaar? 
Verder in de blogwereld, hopelijk heeft ze dan haar eigen bedrijfje rondom fotografie ontwikkeld en is ze verder aan het studeren voor psychologie wat ze graag wilt.

Vind je weleens dat ik teveel bezig ben met mijn blog? 
Nee dat vind ik niet, over het algemeen wanneer je aan jouw blog werkt doe je dit door de weeks en dan zie ik je niet want we zien elkaar vaak in het weekend. <3 En met foto’s maken doen we er ongeveer een half uurtje over dus niet zo lang!


Zou je het leuk vinden als ik je meer bij mijn blog zou betrekken? 
Het is goed in balans, ik vind het leuk om je af en toe te helpen maar het blijft jouw website. Ik vind het leuk om te helpen met foto’s maken en brainstormen voor leuke ideeën.


Wat zou ik niet op mijn blog mogen plaatsen? 
Gênante dingen, of té persoonlijke dingen.

Wat vindt je ervan als ik een youtube kanaal ga beginnen? 
Zou ik juist alleen maar leuk vinden! Leuk om op die manier meer publiek te bereiken.


Hoe kijk je tegen mannenbloggers aan? 
Ik ken er geen een, dus ik zou het niet goed weten.


Als je een eigen blog zou hebben, waar zou je dan over schrijven? 
technische dingen, met diversen tips over hoe je sommige dingen heel simpel zelf kan maken,
en natuurlijk over auto’s, motor’s, oldtimers en vrachtwagens (blijft toch mijn vak).

Wil je nog iets toevoegen? 
Poopoo heeft tijdens dit interview een hele zak skittles op gegeten :(, en niks voor mij bewaard.

Wij hopen dat jullie het een leuk artikel vinden! Heb jij op dit moment een lover? Wat vindt hij ervan? En helpt hij jou ook met jouw blog? Laat het ons weten in een reactie, dat vinden wij leuk! 🙂

 Liefs, 
Evelien & Mike


Deze post heeft 8 reacties

  1. Hahaha, de skittels! Arme hij. Maar wat tof om hem ook zo te betrekken! Leuk beschreven

  2. Hahaa moest ook lachen om de skittles! Leuk Mike dat we een kijkje krijgen in wie jij bent!

  3. Evelien wel erg hoor dat je die skittles hebt opgegeten. Dat valt me dan wel weer van je tegen …. HAHAHA
    nee zou ik ook doen LOL 😀
    Hij heeft deze vragen echt leuk beantwoord!

  4. Leuk om te lezen! Mijn vriend is erg blij dat ik blog. De dingen waaróver ik blog, interesseren hem meestal niet zo bijster veel, maar hij is wel blij dat ik een creatieve uitlaatklep heb en erkenning krijg. Hij is zelf ook creatief bezig – hij maakt o.a. affiches voor concerten, bierlabels, … – en vindt het fijn als we samen kunnen werken, zonder dat de ene zeurt dat we teveel tijd achter de laptop doorbrengen. 😉 En uhm, ik moest effe lachen om de Skittles, haha!

Geef een antwoord

Sluit Menu