Review | Paas special! Golden egg bath bomb.

Review | Paas special! Golden egg bath bomb.

Hello ladies! Leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog. Het is bijna pasen, dat weten jullie vast wel! Dat betekent extra lang weekend, lekker eten, maar natuurlijk ook lekker ontspannen. Ik heb een hele leuke bath bomb uit de lente collectie. Het is een speciale paas special en vond het leuk om deze mooie en glitterige bath bomb te delen met jullie.

Ben je chagrijnig, of ben je met het verkeerde been uit bed gestapt? Dan is deze leuke glibberige bath bomb zeker een aanrader! Ik word helemaal vrolijk van de glitters die er allemaal op zitten. Duik in een goudkleurig/geel bad en de geur van honing komt helemaal op je af. Je krijgt hier spontaan de lente kriebels van!

Ingrediënten
Natrium Bicarbonaat, Cacaoboter, fair trade biologische, lauraat-4, citroenzuur, wijnsteenzuur, sodium laureth sulfaat, parfum, Sinaasappelolie, zoete wilde essentiele, bergamot essentiele olie, olijfolie, fair trade maismeel, gardenia extract, kleurstof, stralend goud, aluminium silicate, titanium dioxide, glitterpoeder goud.

De werking
De bath bomb zit vol met fair trade cacaoboter. I love it! Dit is echt een heerlijk product en de honing geur komt er helemaal van af. Ik heb heerlijk ontspannen met een tijdschriftje erbij. Ik heb ongeveer een halfuur in bad gezeten en mijn huid was daarna baby zacht. Echt heerlijk, komt door de cacao boter. Ook laat het mijn huid helemaal shinen! Er blijven een aantal glitters achter op mijn huid. Je krijgt een vrolijk goudkleurig bad vol met glitters. Je wordt er helemaal happy van!

Ik heb deze bath bomb gekocht bij Lush voor 5,95.

Wat vinden jullie ervan?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Hihi wat is 'ie tof! Gave kleur krijgt het water! Heb zelf alleen wel een hekel aan glitters, dus ik zal 'm zelf niet snel kopen denk ik haha.

  2. Hihi wat is 'ie tof! Gave kleur krijgt het water! Heb zelf alleen wel een hekel aan glitters, dus ik zal 'm zelf niet snel kopen denk ik haha.

  3. Wauw wat lekker! Helaas heb ik thuis geen bad, anders zou ik elke dag wel met iets van lush erin willen 😉

Geef een antwoord

Sluit Menu