Dagje mee met Evelien. #1

Dagje mee met Evelien. #1

Hoi iedereen!

Zoals jullie misschien in mijn vorige post konden lezen had ik het over the united. Ik was vrijdag met Demi naar den haag geweest, en daarna met de trein naar leidsenhage. In de avond was ik naar de opening geweest van ice paradise. Een schaatsbaan, daar waren ook the united, en gerard joling. Er was allemaal vuurwerk bij, was echt heel gezellig! Ook was heel de schaatsbaan versierd met kerstlichtjes en echt een kerst sfeer. Toen ik me schaatsen aan deed zag ik dat de jongens van the united ( Waar ik voor kwam ) aan het schaatsen waren! Ik ging het ijs op en je kon gewoon met ze praten en schaatsen. Wat zo leuk was! Daarna heb ik allemaal foto’s met ze gemaakt, en hele gesprekken met ze gehad. Het was zo leuk om met je idolen te schaatsen!

Vandaag ben ik ook nog naar winter wonderland geweest, van meidenmagazine. Ik ging eigenlijk voor de mensen die optreedde haha! Het was heel gezellig, er was een schaatsbaan, optredens, kerstbomen en hele leuke kraampjes. Ook eentje van ‘my life is sweet’ merk. Ook de ontwerper stond erbij. Het ergste was dat ik me camera was vergeten, en dus weinig foto’s kon maken. Zo dom! Maar ik heb met andere mensen hun camera’s foto’s weten te maken . Toen ik eenmaal tussen het publiek stond, gooide ruud feltkamp een knuffeltje. En de gene die die vangde, won een meet& greet. En ik vangde hem! Ik mocht backstage en met ze praten, en zelfs een foto. Ik vind e foto erg leuk geworden! Daarna zag ik ook the united optreden, en zongen ze liedjes van hun nieuwe album. Daarna was er een signing, teus en mike herkende me gewoon! Hoe leuk is dat! Ook had ik Mike een soort van fotoboekje gegeven met foto’s van hem en mij. Omdat ik hem wel eens eerder heb ontmoet. Hij vond het helemaal leuk. Kortom het was een topdag! Kijk je mee naar de foto’s?

Dit waren foto’s van de opening op de schaatsbaan, deze jongens zijn van the united 🙂

En dit waren ze vandaag, ze waren zo goed live. 
Het was gewoon zo gaaf om ze twee keer in een weekend te zien, ik kan het nu nog steeds niet geloven en ben te blij!
Kortom : Dit was een topweekend 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Super leuk! Ik was gisteren ook bij winter wonderland en ik stond naast je toen Ferry Doedens aan het optreden was, ik dacht 'Hey dat is Evelien', maar ik durfde je niet aan te spreken omdat ik het niet zeker wist haha!
    Liefs.

Geef een antwoord

Sluit Menu