I am in love with your smile.

I am in love with your smile.

Het extra lange weekend is alweer helaas afgelopen, en ik heb veel kunnen doen dit weekend. Ik heb heel wat werkstukken af kunnen maken. En het is eindelijk vrijdag vakantie! Nu nog 2 daagjes school, en 2 daagjes stage en dan eindelijk vakantie. Kan niet wachten! Ik vond deze outfit op me computer en die had ik nog niet online gezet. Dus leek het me leuk om die nog aan jullie te laten zien! Zijn jullie ook zo toe aan vakantie? 🙂

Shirt – self made – Rokje – the sting – Vest – berschka – Haar elastiek – brandy melville – Schoenen – Dr martens <3
Wat vinden jullie van mijn outfit? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. awh wat een toffe outfit! Echt schattige foto's hihi

  2. Heel mooie outfit, ik vind trouwens dat je haar hier ook erg leuk zit!
    x

  3. Hele leuke foto's de outfit is ook onwijs mooi! Yess bijna vakantie 😉
    Xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu