Photodiary 76 | Biosje pakken, disney marathon, en schoen zetten!

Photodiary 76 | Biosje pakken, disney marathon, en schoen zetten!

Photodiary 76 alweer! De week is echt voorbij gevlogen. Ik heb weer een nieuw semester op school dus allerlei nieuwe vakken, heb een vriendinnen avond gehad en heerlijk kip gegeten, met mijn lover een disney marathon gehouden, en met poopoo naar de bios geweest; hacksaw ridge! Hele heavy film.

Maandag had ik een dagje vrij en heb ik een beetje aan school gewerkt, in de avond lekker een voetenbadje genomen met een bruisbal van lush. En looking for alaska lezen. <3
Net klaar met een dagje stage en op haarlem station de trein pakken naar Den Haag, een lang treinreisje maar gelukkig belde Robert en hebben we eventjes zitten bijkletsen aan de telefoon. Ook heb ik mijn tweede voldoende binnen voor tentamen methodiek; 7,2! BAM!

 Woensdag had ik weer een dagje school met veel nieuwe vakken, in de avond had ik weer gezellig een vriendinnen avondje met mijn beste vriendinnetje.

Char haar daddy maakt letterlijk de lekkerste kip ooit. 
Helemaal blij met kip. 🙂
Ik plaatste deze foto van mij en mijn lovie, je maakt mij zo blij!
Met het koude weer is het tijd voor je lippen goed te scrubben, ik schreef er een review over. Die kan je hier lezen! Echt een heel erg fijn product. <3
Ik begon de Vrijdag ochtend met een heerlijk ontbijtje.  Een smoothiebowl! Heerlijk. <3 Power ontbijtje!
Het is vrijdag! Ik had al heerlijk weekend, ik ging in de middag naar Charlotte toe om gezellig eventjes te lunchen. 
Ook gingen we eventjes statten in Gouda en langs de flying tiger, hij is ook eindelijk in Gouda zo leuk! Dus ik plaatste een throwback foto van shopsessie in Utrecht. 
In de avond aten mijn ouders een kliekje en had ik een heerlijke pizza, jummie! Altijd feest. 
Daarna ging ik lekker eventjes opfrissen en in de avond kwam poopoo! <3

Zaterdag ochtend was ik al aardig ‘vroeg’ wakker (voor het weekend dan)  rond 9 uur en kon niet meer slapen. Mike lag nog naast mij rustig te slapen dus ik dacht ik verras hem met een heerlijk ontbijtje!

 Ik had bolletje met hagelslag, lekkere broodjes, beschuitje, ontbijtkoekje, eitje en verse jus. Saartje kwam ook nog eventjes helpen!

In de middag gingen we naar de intratuin! Er was weer een hele kerstafdeling en werd er helemaal blij van. Alle kersthuisjes enzo. <3

Na de intratuin reden we eventjes langs opa en oma, alleen oma was thuis en hebben we gezellig een theetje gedronken en bijgekletst. 

In de avond gingen we saampjes naar de film, hacksaw ridge. Een hele heftige oorlogsfilm een heb eigenlijk alleen maar met tranen in mijn ogen gekeken. Zo heavy was die!

 Zondag nacht hadden we onze schoen gezet en zat er een heerlijke chocolade letter in! Zelfs noah kreeg een cadeau, een puntzak met allemaal honden snoepjes en speeltjes. Zo lief.

Sundays are for baking! Ik ging samen met Mike lekker confetti koekjes bakken, ik had nog zo’n pot van de hema waar alle ingredienten inzaten.  Bakken is altijd zo leuk om te doen samen met je lover. <3
En ook hebben we een disney marathon gehouden, Zaterdag hadden we sneeuwwitje gekeken (staat of netflix!) en op Zondag 101 dalmatiërs. Blijft leuk! Het was ook zo winderig en koud buiten dat we eigenlijk dagje hebben gechilt met veel knuffels. <3 Love it!

Hoe was jullie week? En hoe gaat het met jullie? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Oh wat leuk dat je naar de Intratruin bent geweest! Dat moet ik ook nog doen, daardoor komt je echt in de kerstsferen haha 🙂

 2. Wat een fijne week achter de rug! Je kan nooit fout gaan met Disney films. En ik stond er echt nooit bij stil dat ik gewoon een voetenbadje kan nemen met een bath bomb ofzo van Lush! Leuk idee 🙂 mijn week was vrij druk, van her naar der maar héél leuk!

 3. Oehhh die kerstafdeling in de intratuin! Ik ben echt gek op dat soort afdelingen 😀 En lekker pizza gegeten zie ik 😉

 4. Wat een leuke foto's weer ziet er uit als een leuke week =)
  Liefs Jorinda

 5. Wat een heerlijk weekje! Ik heb ook al zoveel zin in Kerst haha, het komt nu ook echt dichtbij! <3

 6. Yay, wat een goed cijfer heb je gehaald voor Methodiek! 🙂 Hihi, echt leuk ook dat je een ontbijt maakte voor je vriend. Ik vind het ook altijd zo leuk om hem daarmee te verrassen. Ben vaak veel eerder wakker, dus dan kun je mooi even de keuken in sneaken haha.
  Oooh ik wil ook naar de Intratuin! De sfeer die daar hangt tijdens de feestdagen is altijd zo ontzettend leuk. 😀

 7. ahh wat super leuik dat je je schoen gezet hebt, lieve foto weer met je vriend samen! lief dat je een ontbijtje voor hem maakte om hem te verrassen!

Geef een antwoord

Sluit Menu