Mijn favoriete Netflix series!

Mijn favoriete Netflix series!

Ik ben een groot Netflix liefhebber en ik heb de afgelopen tijd een aantal leuke series gekeken. Op Netflix heb je zóveel aanbod en is een keuze maken soms lastig. Aan het einde van het jaar 2016 hielp ik jullie al een beetje door middel van dit artikel. In de tussentijd is mijn lijstje met favorieten series flink gegroeid, vandaag laat ik aan jullie weer een aantal grote favorieten zien.


1. The Punisher
”The Punisher” is het alter ego van Frank Castle, een marinier die in een poging doet om de dood van zijn gezin en zijn traumatisch oorlogsverleden te verwerken. Hierdoor gebruikt hij gewelddadige dodelijke methodes om de misdaad te bestrijden.
Ik heb deze serie samen met Mike gekeken, het is wel een serie waarbij je je hoofd moet houden maar wel ontzettend spannend is en je hebt een duidelijk rode draad door het verhaal heen.

2. Girlboss
Sophia worstelt met het twintigersdilemma en weet niet wat ze wil met haar leven. Ze besluit op een dag vintagekleding te verkopen op Ebay, onder de naam Nasty Gal Vintage. Dit verloopt heel anders dan dat ze had gedacht..
Helaas is het maar een seizoen maar ik vind het een geweldige feel-good serie vol met leuke grappen, herkenbare momenten en een andere wending dan dat je zou verwachten.

3. The end of the f***ing world
Deze serie is sinds een korte tijd op Netflix en ook deze serie heb ik samen met Mike gekeken. Het gaat over James van 17 jaar oud. Hij heeft een psychopathische aandoening. Het doden van dieren verveelt hem dus hij wilt het op een groter doel zetten: een mens. Hij raakt in contact met alyssa en zij vluchten samen de stad uit. Zijn gedachten beginnen steeds meer te veranderen..
Ik vond het een luchtige serie en super leuk om te kijken, ze hadden regelmatig leuke grappen en de verandering van het verhaal vond ik ook verrassend. Helaas staat hier ook nog maar een seizoen van online.

4. The mist
Bij the mist wordt een dorpje opgeslokt door een dodelijke mist. In de serie zie je dat er diverse gezelschappen zijn die onderduiken in bepaalde onderduikadressen en daarbij ook hun eigen thema hebben. Je ziet bijvoorbeeld bij degenen die onderduiken in een kerk een theologische discussies verzeild raken, de mensen in het winkelcentrum worden gespleten door wantrouwen.
Een super spannende serie waarbij ik regelmatig op het puntje van mijn stoel heb gezeten.

5. Black Sails
Black Sails is een serie wat gaat over de avonturen van Kapitein Flint en zijn bemanning. Langs alle zijden belaagd, vechten ze voor het voortbestaan van New Providence Island, de beruchtste vrijbuitershaven uit zijn tijd. Het is een spannende serie wat gaat over de tijd rondom piraten en de zeevaart, ik vind het een geweldige serie met een spannende verhaallijn.

Op dit moment kijk ik zelf Stranger Things en wil ik van het weekend beginnen aan de serie Hannibal. 
Wat is jullie favoriete serie op dit moment? Als jullie aanraders hebben laat het mij zeker weten. 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Ohhh ik kijk echt te weinig netflix merk ik al. Ik ken namelijk geen enkele serie die je opnoemt maar ze lijken me allemaal heel leuk!

  2. Girlboss vond ik echt super leuk. Echt jammer dat er geen nieuw seizoen meer komt. Momenteel ben ik naar The Good Place aan het kijken. Een luchtige, grappige serie. Ideaal om eventjes aan niets te moeten denken 🙂

  3. Hihi ik heb geen Netflix (zelfbescherming, lol), maar deze series lijken me wel enorm leuk.

  4. Al deze series in dit rijtje heb ik nog niet gezien! Behalve die |end of the f*cking world| HILARISCH; ik hou wel van die droge engelse humor; heb hem alleen nog niet af gezien dus ben wel benieuwd hoe het dan eindigt nu.

    Ik kijk zelf nu graag Riverdale & Dynastie; heb laatst friends ook maar weer opnieuw gekeken of iig het laatste seizoen moest ik nog zien. Ik hou heel erg van Pretty little Liars; moet je echt gaan kijken! <3

  5. Stranger Things wil ik ook gaan kijken! Black Sails is sowieso leuk want halloooo die mannen die erin spelen?! <3 Gossip Girl ben ik momenteel weer opnieuw aan het kijken, The 100 kijk ik ook maar daar zit momenteel een beetje een sleur in.. Als je een beetje van fantasy bent is Vampire Diaries ook leuk. Drama, romantiek, humor en fantasie in 1. Oh en knappe hoofdrol spelers.

    XO

  6. Ik vind Girlboss ook zo leuk! De rest heb ik allemaal nog niet gezien, bedankt voor de tips. 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu