DINGEN DIE IK WIL DOEN IN 2016

DINGEN DIE IK WIL DOEN IN 2016

Halleluja, het is alweer bijna 2016. Over officiel twee daagjes (met vandaag erbij geteld dan). Wat vliegt de tijd toch om! Bij het nieuwe jaar horen natuurlijk ook nieuwe goede ‘voornemens’, nja voornemens wil ik het niet echt noemen. Maar dingen wat ik graag wil doen in het nieuwe jaar & wat ik misschien wil veranderen. En als het niet lukt ik er nog genoeg jaren voor heb om deze ‘doelen’ te behalen. Lezen jullie mee?


Meer tijd nemen voor mijzelf
Iets wat ik erg lastig vind is tijd nemen voor mijzelf in een drukke periode, je hebt het dan zo druk. En wilt naast je drukke leven met werk en school ook nog je vriendinnen, vrienden, en familie onderhouden. Daarnaast vind ik het dan lastig om voor mijzelf eventjes te zeggen, nee nu ga ik lekker ontspannen.

Meer tijd inplannen voor familie
Ik merk gauw dat door de drukte dingen er tussendoor schieten, wat mij erg opvalt is dat ik mijn opa’s en oma’s de laatste tijd weinig zie en ik wil daar meer tijd voor gaan plannen en vrijmaken! <3

Op vakantie naar het buitenland
Dit jaar wil ik heel graag op vakantie naar het buitenland samen met Mike, Griekenland, Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje… lijkt mij heerlijk en staat zeker op mijn lijstje!

Afstuderen en beginnen aan mijn HBO opleiding SPH 
Wat ook echt een goal voor mij is dit jaar is mijn opleiding MMZ halen en doorstromen naar de opleiding SPH. Als ik mijn diploma op zak heb spring ik een gat in de lucht!

Meer boeken lezen
Ik ben gek op boeken en dit heb ook weer een beetje te maken met puntje een, meer tijd daarvoor óók nemen. Lezen is fijn en werkt heerlijk ontspannend, zeker na een druk dagje werken is dat heel erg fijn. Vind ik.

Meer verdiepen in de psychiatrie
Ik loop nu voor de tweede keer stage in de psychiatrie en ik vind het ontzettend interessant, ik vind het leuk om hier dingen over te weten te komen en ik wil hier graag meer boeken over gaan lezen. Hoe dat het komt dat mensen een psychiatrische aandoening krijgen, welke bestaan er allemaal? Er is zoveel over te lezen en te leren. Geweldig.


Museums gaan bezoeken 
Ik ben gek op museums, maar ik kom er eigenlijk veel te weinig. Mike en ik hebben ons eerste museum tripje in eind Januari al gepland: Naturalis in Leiden. Ik ben daar ooit geweest maar kan het mij niet meer goed herinneren, dus dat word tijd om weer eens heen te gaan!

Genieten van de kleine dingen
Ik kan heel erg blij worden van kleine dingen en dit is zeker positief, dit wil ik blijven vast houden en zeker meenemen naar volgend jaar. Bij sommige dingen stil staan kan mij zo gelukkig maken!


Wat willen jullie doen  dit nieuwe jaar? 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Fijne doelen! Meer lezen staat ook op mijn lijstje, zit in een leesdipje momenteel. Veel succes met je doelen en ik wens je alvast een fijne jaarwisseling! x

  2. Ik deel je voornemen van meer boeken lezen. Lezen uit een boek is toch anders dan stukken tekst op internet. Bijna alsof je je hersenen even moet terugschakelen. Maar wel fijn en ontspannend.
    Als je je vakantie in het buitenland wil combineren met musea bezoek (twee vliegen…): Londen! Veel plezier, met plannen en doen!

  3. Sowieso wil ik ook genieten van de kleine dingen, en meer tijd nemen voor mezelf. Leuke doelen heb je opgesteld, ik hoop dat je ze allemaal gaat halen!

  4. Ja, daar kan ik me wel in vinden. Boeken lezen helemaal, er ligt me hier een ongelezen stapel! X

  5. Zo'n vakantie staat ook zeker op mijn lijstje voor komende jaar!

  6. Mooie dingen wil je gaan doen in 2016 en dat je gaat je allemaal ook zeker lukken! Ik wil zeker nog naar London dit jaar.

  7. Mooie en haalbare doelen lijkt me! Meer lezen vind ik een goede. Heerlijk om te doen en heb net met kerst van mijn oma een boek gekregen! Snel maar aan beginnen, eerst de tentamens overleven! Liefs

  8. Leuk om te lezen! Ik wil dit jaar ook meer tijd voor mijzelf gaan vrijmaken. Waarom is dat toch zo moeilijk?

Geef een antwoord

Sluit Menu