Lush sale shoplog!

Lush sale shoplog!

De Lush sale is waarschijnlijk niemand ontgaan. Ik ben een echte liefhebber van het merk Lush en tijdens de storm zat ik een aantal uur vast op Amsterdam Centraal. Gelukkig hebben ze daar ook een Lush en kon ik nog wat leuke items inslaan. Ze hadden allerlei leuke kerstproducten en pakketen in de sale. Kijken jullie mee naar wat ik gekocht heb? <3


Deze fijne producten zaten onder andere in twee cadeaupakketten van Lush.
Rosy Christmas was rond de 22 euro en kreeg ik voor de helft van de prijs mee. Hier zat deze heerlijke ‘kale’ showergel in en de rozen bubble-bar. Die geur is zo lekker! Kon ik echt niet laten liggen. Ik heb ze vorig jaar ook in de vorm van een showergel gehad en ik was helemaal verliefd op de geur geworden.

Mijn tweede aankoop was ook een cadeaupakket maar de naam hiervan kan ik helaas niet meer terugvinden. Dit pakket heb ik voor 11 euro aangeschaft en daar zitten twee bubblebars in en een showerjelly. Ben jij al bekend met de showerjelly’s? Ze zijn zo prettig in gebruik! De bubblebars komen zeker goed van pas aangezien ik binnenkort twee leuke nachtjes weg op de planning heb.

Voor nu bewaar ik de lush producten in mijn kledingkast zodat alles heerlijk daarnaar gaat ruiken. Ik ben zo verliefd op de geuren hiervan. Zo gaat heel mijn kledingkast er ook lekker naar ruiken. Ik heb niet onwijs veel ingeslagen aangezien ik ook van mezelf vele producten moet opmaken maar deze twee leuke pakketjes kon ik zeker niet laten liggen!

Heb jij ook sale aankoopjes gedaan bij de Lush? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 16 reacties

 1. Wat een leuke producten heb je gekocht! Het ziet er alleen al zo vrolijk uit. Leuk dat je dankzij de Lush toch nog de dag met treinproblemen kon doorkomen 🙂

 2. Liefde voor Lush! Leuk om te zien, weer. Ik heb in Düsseldorf een aantal Bath Bombs aan halve prijs gekocht. Ook nam ik het parfum Breath of God mee. Aan -50% kon ik hem écht niet laten staan! Hier in Antwerpen, waar de sale pas in januari begon, liet ik m'n vriend een grote fles van m'n geliefde Lord of Misrule voor me kopen. ♥ Die was al uitverkocht in Düsseldorf. Mijn eerste Shower Jelly kocht ik vorig jaar trouwens ook in de sale: Santa's Belly.

 3. Wow de producten die jij hebt gekocht heb ik niet eens gezien in de sale! Ik vind het wel jammer dat ze niet een wat beter georganiseerde online sale doen, bij de winkels gaan de mensen altijd heeeelemaal gek.

 4. Leuke aankopen! Ik baal altijd zo dat ik geen bad heb. Maar als ik een nachtje weg ga/op vakantie ben en weet dat ik een bad heb, dan sla ik altijd even in! Want ik ben dolllll op Lush.

 5. Die bubbleroon (want zo heten ze volgens mij door de vorm van 'macaron' haha) is echt ONWIJS lekker! Het is dat ik geen bad meer heb, anders was dit nog steeds m'n grote favoriet!

 6. Oooooh Lush, zoooo lekker! Het is jammer dat Lush niet hier wat dichterbij in de buurt zit.. Alleen maar in de grotere steden! Maar altijd weer een feestje om even naar binnen te gaan. Geniet van je aankoopjes! X

 7. Leuk om te zien! Ik vind die kleuren altijd zo vrolijk! Toch heb ik zelf niets met Lush bruisballen en zo. Ik ben niet zo dol op zulke sterke geuren haha. Al zijn er wel bepaalde producten die ik ooit nog eens wil proberen, zoals een scrub!

 8. Ik wil ontzettend graag een keer een bathbomb van Lush uitproberen! Het enige wat mij tegenhoud is dat ik geen bad heb. Gelukkig ga ik binnenkort een weekendje weg naar een huisje waar een bad is en kan ik er dan een uitproberen.

 9. Ik wil ook weer eens bij Lush gaan shoppen, stiekem veel te lang geleden. Behalve Snow fairy, die heb ik standaard in huis.

 10. Onze Lush was zo'n ongeorganiseerde bende tijdens de sale dat ik maar meteen weer naar buiten gelopen ben. Je hebt leuke en lekkere producten gescoord!

 11. Wat een heerlijke aankopen en wat een goed idee om de producten in je kledingkast te bewaren, slim!

 12. Wat een lekkere producten heb je gescoord! En wat slim om ze in de kledingkast te bewaren, goede tip, ga ik onthouden! 😉

Geef een antwoord

Sluit Menu