Favoriete parfums voor alle daags.

Favoriete parfums voor alle daags.

Hoi iedereen! Leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog. Ik heb vandaag een artikel voor jullie over mijn favoriete parfums op dit moment. Ik ben gek op parfums en heb een kleine maar fijne collectie, ik heb nog andere thuis maar ik heb er drie uitgekozen die toch wel mijn favoriete zijn op dit moment. Van budget naar wat luxer. Kijken jullie mee?

NOA | Eau de Toilette – 63,45. 
Ik vind dit persoonlijk een heerlijk fris geurtje! Het heeft een lekkere maar niet té bloemige geur en vind dit luchtje erg fijn omdat je het bij veel verschillende momenten kan dragen. Ik draag dit geurtje bijvoorbeeld naar school, maar ook voor een avondje stappen of als ik een date-night heb met vriendjelief!
Jean paul gaultier classique | Eau de Toilette – 56,70. 
Oh dit is mijn all time favourite geurtje! Deze is zo lekker. Het is een aparte sterke geur waar ik zelf van hou. Het heeft een sterke bloemige geur. I like it! Als ik hem opgespoten heb ruik je hem ook een lange tijd. Ik vind dit een heel vrouwelijk geurtje. 
Private hunkemoller | Eau de Toilete – 19,95. 
Ook staat dit heerlijke geurtje van de hunkemoller voor de vrouwelijkheid dankzij de sensuele, bloemige geur. Het is een mysterieuze geur en daardoor is die zo verleidelijk. Dit geurtje draag ik graag als ik naar mijn vriend ga, een avondje ga stappen of dat ik een leuke date-night heb. 
Wat is jullie favoriete parfum? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat een mooie foto's! Ik ken deze geuren nog niet. Momenteel is Evidence van Yves Rocher mijn grote favoriet <3

  2. Oeh, die geur van Jean paul gaultier lijkt me onwijs fijn! Volgens mij heb ik die een keer geroken in de Douglas

  3. Ken ze alle drie niet! Die van Jean Paul Gaultier lijkt mij erg lekker. 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu