Lobsters everywhere!

Lobsters everywhere!

Ik heb véél favoriete jurkjes in mijn kast hangen, maar the lobster dress staat zeker op nummer een. Het jurkje is van het merk Fabienne Chapot, en heeft de perfecte pasvorm. Het valt losjes om mijn lichaam heen, en je kunt op verschillende manieren je figuur accentueren! En jongens, wat heb ik een tijd kwijlend zitten staren naar dit geweldige jurkje, ik vind de print helemaal geweldig. Kijk je mee naar de laatste zomer outfitpost van 2018? 🙂

Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Dit jurkje is echt geweldig, zeker met de vrolijke en zomerse print. Wat staat het je mooi! Geweldige foto's ook trouwens – echt een leuk plekje dit!

  2. Wat een super schattig jurkje! Ik vind de kleuren ook erg mooi!

Geef een antwoord

Sluit Menu