Dé struggles van een rokje dragen

Dé struggles van een rokje dragen

Begrijp mij niet verkeerd, ik draag het liefst elke dag een rokje of een jurkje en ik vind het een van de fijnste en leukste kledingstukken die er bestaan. Ze zijn in allerlei soorten en maten en diverse prints en je voelt jezelf er ook nog eens ontzettend vrouwelijk in. Maar helaas brengt rokjes dragen ook een aantal struggles met zich mee, ik deel vandaag ze met jullie. Zijn ze herkenbaar?

1. Met een rokje moet je de hele dag letten op wat je doet
Met een jeans kan je zo door de straten huppelen maar met een rokje is dat wel anders. Je moet overal op letten. Je moet letten wanneer je je benen over elkaar doet, niet bukken en ook niet onhandig doen! En dan ook nog eens het fietsen, continu aan je rokje trekken om hem goed te doen.

2.  De struggles met de panty’s
Want wat trek je aan onder een rokje?! Een dikke of een dunne panty, een maillot of een met een printje. Ik vind het altijd lastig en dan heb ik het nog niet gehad over de ladders en gaatjes die in de panty kunnen komen. Struggles!

3. Je moet oppassen dat je rokje niet omhoog waait
In de winter moet je altijd opletten dat je rokje niet alle kanten op waait. Ik heb het zo vaak dat ik op het station sta of door de stad heen loop en dat mijn rokje alle kanten besluit op te gaan. Gênant! Daar sta je dan continu je rokje goed te doen. En ik draag ook altijd voor de zekerheid een tweede strakke zwarte rokje onder het rokje zelf wat ook niet heel comfortabel zit.

4. Nadat je naar het toilet bent geweest alles weer goed doen
Nadat je naar het toilet bent geweest moet ik altijd eerst een aantal laagjes goed doen, daarna checken of ik mijn rokje niet per ongeluk in mijn string heb gestopt en of het rokje goed over mijn billen valt. Want hoe gênant is het als je het toilet uitloopt en je rokje zit schots en scheef.

5. Maar er zitten natuurlijk ook een heleboel voordelen aan!
Want rokjes en jurkjes zijn natuurlijk ook heel erg fijn en ik kan er ook super happy van worden, rokjes maken je outfit helemaal af, ze geven je het echte vrouwelijke gevoel en in de zomer kan je met trots jouw bruine benen showen.

Zijn jullie ook een rokjes drager? En ervaren jullie daar ook diverse struggles bij?

Liefs, 
Evelien


Deze post heeft 11 reacties

  1. Ik ben dol op rokjes, vind het zo mooi en vrouwelijk staan! Ik haat wel dat je inderdaad heel de tijd op moet letten of je niet aan iedereen je billen laat zien haha, zeker op de fiets..

  2. Herkenbare punten inderdaad! IK ben vooral regelmatig bang voor rokjes die niet goed zitten, bijvoorbeeld na een toiletbezoek, en omhoogwaaien is inderdaad ook nooit zo fijn 😉 Maar verder ben ik groot fan van rokjes en draag ik ze zeker een paar keer per week.

  3. Haha herkenbaar! Ik draag eigenlijk bijna altijd jurkjes en rokjes en toen ik vorige week in de storm naar buiten liep met een zwierig exemplaar waaide hij helemaal omhoog haha!

  4. Haha, dit is zo herkenbaar! Ik draag niet zo vaak rokjes, met name door bovenstaande struggles!

  5. Haha wat een herkenbaar artikel! Ik neem vaak ook een extra panty mee, ladder-queen over here haha :p Ik vind vooral iets te korte rokjes extreem irritant, grr…

  6. Herkenbaar! Ik denk dat ik mede daardoor veel te weinig rokjes draag. En nu in de winter vind ik het gewoon te koud hihi. En dikke panty of maillot vind ik dan niet zo leuk 🙂

  7. Heel herkenbaar! In de winter draag ik ook weinig rokjes, ik draag dan liever net een wat langer jurkje met een lekkere oversized trui erover. Net wat meer veiligheid voordat mensen tegen je bilnaad aankijken 😛 X

  8. Ik heb op de middelbare school zes jaar lang een rokje gedragen (had een uniform), dus ben het ondertussen wel gewoon, haha! Ik draag altijd een zwart broekje onder mijn rok, voor het geval dat hij gaat waaien :p

  9. Ja die panty is vooral herkenbaar! Zeker in de net-niet-zomer. Een zwarte panty dragen vind ik dan geen gezicht meer, maar zonder panty is het nog niet echt te doen. Een huidkleurige panty vind ik al helemaal uit den boze haha. Kortom: lang leven de spijkerbroek.

Geef een antwoord

Sluit Menu