Valentijnscadeautip: Een persoonlijke illustratie!

Valentijnscadeautip: Een persoonlijke illustratie!

Valentijnsdag komt er alweer bijna aan.. Het is natuurlijk altijd belangrijk om je lief regelmatig in het zonnetje te zetten door middel van kleine dingen zoals een knuffel of voor elkaar te koken. Het is soms ook wel eens erg leuk om je liefje in het zonnetje te zetten door middel van een leuk cadeau. Ik heb vandaag een erg leuke tip voor jullie!

Deze toffe en originele illustratie is gemaakt door Anna Huisman, zij is een getalenteerd illustrator. Zij heeft voor mij een illustratie gemaakt met alle punten wat mij kenmerkt, zoals mijn blog en youtubekanaal, relatie met Mike, studie, hobby’s etc. <3 Dit heeft ze allemaal in één tekening gevormd. Het is een bijzonder cadeau om te krijgen en een mooi plekje te geven in je interieur.

Het is natuurlijk ook onwijs leuk om als Valentijns cadeau te geven voor aan je lief! Je kan bijvoorbeeld een illustratie laten maken met jullie beide namen, de reisjes die jullie hebben gemaakt, wat jullie zo leuk aan elkaar vinden en waar jullie elkaar hebben ontmoet. Ik heb goed nieuws want tot 31 Januari heb je tien euro korting op een zwart-witte persoonlijke illustratie. Bekijk Anna haar instagrampagina en facebookpagina voor meer kunstwerken. <3

Houden jullie ook zo van illustraties? 
Liefs, 
Evelien
*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking. 

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wat een superleuke illustratie en wat zijn er ook veel mooie details in verwerkt. Ik kan me voorstellen dat je hier helemaal blij mee bent 🙂

  2. Waaauw, dit vind ik echt zooo leuk! Hoe romantisch als je dit van je vriend krijgt, wauw! Ik weet niet of ik mijn vriend er zelf blij mee zou maken, maar ga het wel onthouden!

  3. Ik vind dit echt zo'n leuk en origineel cadeau! Ook heel tof als iemand gaat afstuderen bijvoorbeeld. Echt heel erg origineel!

  4. Ah wauw wat is dit leuk! Echt een hele toffe illustratie, ik ben dol op zulke leuke dingetjes <3

  5. Ik vind het wel echt heel erg leuk. Persoonlijke dingen zijn altijd prachtige cadeau's

  6. Zo leuk! Ik volg haar ook op Instagram en er komen altijd zulke leuke illustraties voorbij. Zo knap! Leuk idee idd voor Valentijnsdag <3

Geef een antwoord

Sluit Menu