Review: Make-up Revolution – redemption palette iconic 2.

Review: Make-up Revolution – redemption palette iconic 2.

Dit prachtige pareltje was zo budget dat ik het niet kon laten liggen. Mooie bruintinten, waar ik gek op ben. Met mooie glitters erin en een highliter. Dit pallet van make-up revolution is 4,99 en bestelde ik bij makeupmusthaves.nl. Ik was heel erg benieuwd, is die ook zo mooi als die eruit ziet?


Als eerste vind ik de kleuren van licht naar donker heel erg prachtig. Ik ben echt gek op bruin tinten en ik kan er dan ook geen genoeg van krijgen. Ik vind de verpakking erg eenvoudig maar mooi, je ziet goed welke kleuren erin zitten en het merk staat er duidelijk op.

De vakjes waar de oogschaduw inzit is ook precies goed, en kan makkelijk een kwastje in en je morst er niet veel mee. Wat ook erg fijn is dat er een oogschaduw kwastje bij zit. Ik vind het gewoon een makkelijk en simpel oogschaduw doosje, ook is het voormaat perfect. Niet al te massaal dus als je ergens heen gaat een weekendje past deze perfect in je tas.

Helaas valt de eerste lichte kleur helemaal weg, de donkere kleuren vind ik wel erg mooi. Wauw zie de zwarte kleur en de bruintinten! Ik vind ze prachtig. De lichte kleuren vind ik helaas tegenvallen. De naam van dit pallet is: Make-up Revolution – redemption pallette iconic 2.

Ik ben blij met dit pallet en zeker voor de budget prijs. Ik heb er een hele mooie look mee kunnen maken voor mijn werk, school, maar ook voor het weekend als je een feestje hebt!

Dit pallet is te koop bij makeupmusthaves.nl voor 4,99.

Wat vinden jullie van dit pallet?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 14 reacties

  1. Ik heb deze palette ook en ben er best blij mee! Je kan er een mooie alledaagse look mee maken.

    1. ja precies! Vind ik ook, en zitten mooie prachtige kleuren in. <3

  2. Ziet er wel super uit voor die prijs! Ik vind de blush palettes van dit merk trouwens onwijs fijn 🙂

  3. Dit ziet er aardig netjes uit voor die prijs! Ik hoop ooit nog eens een nude palette aan te schaffen met echt een mega goede pigmentatie…maar eerst nog maar eventjes sparen! 😉

Geef een antwoord

Sluit Menu