Mijn plannetjes voor mijn nieuwe slaapkamer!

Mijn plannetjes voor mijn nieuwe slaapkamer!

Yay het is eindelijk zover! Ik krijg een nieuwe kamer en ik kan het helemaal naar mijn eigen smaak inrichten. Ik heb een heleboel inspiratie opgedaan, oftewel veel woontijdschriften doorgebladerd, veel leuke pinnetjes gedaan op Pinterest en ofcourse lekker rondsnuffelen in de Ikea en andere leuke winkeltjes en daar kwam het volgende uit….

Bron: Pinterest

Mijn slaapkamer komt in de kleuren: donker blauw, mosterd geel, wit en een klein tikkeltje oud roze. Je zal nu wel denken wat een groot kleurenpallet, maar geloof mij. De combinatie is zo warm, en fris te gelijk. Ik wil ook werken met de contrasten van zwart & wit en zit te denken aan wat leuke prints zoals stippen. Ik wil de warmte ook aanbrengen door middel van plantjes. Voor de rest vind ik het vooral heel belangrijk dat het echt mijn kamer is, en vooral warm en fijn aanvoelt. Ik wil ervoor zorgen dat alles goed matcht zodat je een heel rustige verhouding toch krijgt. Ik ben onwijs benieuwd naar het resultaat, natuurlijk deel ik dit met jullie en wie weet wel door middel van een video… (hint hint) Spannend!

Bron: Pinterest 

Ik vind het ook wel heel erg spannend om met zulke donkere en felle kleuren te werken, ik vind felle kleuren heel fijn maar het kan soms ook zoveel drukte creëren. Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken. Ik ga dit weekend lekker een aantal dagen klussen en alles schuren, behangen en opnieuw verven. Ik kijk er naar uit om alles te gaan stylen en de finishing touch eraan te geven. Als jullie nog tips hebben op het gebied van leuke hotspots in de grote steden voor interieur items, laat het mij dan even weten!

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Die plantjes op een rij is echt te cute!

  2. Wat gaaf! Lijkt me inderdaad spannend om met zulke kleuren te werken, maar het is wel weer even wat anders. Ik weet zeker dat het mooi word!

  3. Tof, dat zijn geen kleuren die ik in een slaapkamer zou verwachten! Die plantjes op de bank zijn zo cute! Hout in combinatie met het groene van plantjes vind ik zo mooi. ♥

  4. Wat ontzettend leuk, ik ben heel benieuwd hoe het wordt!

  5. Tof, dat donkerblauw is heel leuk! Precies die kleur van je inspo plaatje. Ik wil het ook heel graag in de woonkamer doorvoeren, maar ik krijg m'n vriend nog niet enthousiast 😉

  6. Ik vind dat soort plantjes ook erg leuk. Zo te horen word het een mooie slaapkamer!

  7. Ik ben ook pinterest foto's enz aan het opslaan voor mijn kamer, ons huis word binnenkort gedaan dus dan wordt mijn kamer ook helemaal opgepimpt. Ik zat ook te denken aan okergeel dat is zo mooi. Maar ik ben er nog niet helemaal uit.

  8. Ik zag stiekem inderdaad al op je Instagram stories dat je een gele muur aan 't verven bent hihi! Plantjes vind ik ook altijd zooo gezellig staan!

Geef een antwoord

Sluit Menu