Photodiary 122 | Bioscoop date, zon opzoeken & events.

Photodiary 122 | Bioscoop date, zon opzoeken & events.

Wat een fijne maar drukke week heb ik achter de rug. Ik moest afgelopen week erg wennen aan het grauwe weer maar ik heb een aantal dingen gedaan waardoor ik weer energie kreeg. Ik ben onder andere naar de zonnebank geweest, ik heb een leuke bioscoop date gehad, bezocht twee events, en ik ging samen met mijn hond Noah in de bus. Lezen jullie mee naar de wekelijkse photodiary?

Maandag
Ik begon de week met een vrije dag. Heerlijk! Ik heb die dag een video opgenomen, veel aan mijn studie gewerkt en in de avond ging ik voor het eerst krachttraining proberen in de sportschool.

Dinsdag

Dinsdag stond ik vroeg op om een ochtend aan mijn studie te werken, ik bekeek een online college over een interessant vak en maakte direct een samenvatting. Ik had een flinke to-do lijst die dag dus ik ging gelijk aan de slag!

Ik plande twee video’s een, de shoplog staat al online & de vlog komt aanstaande Vrijdag online. Zin in!

Ik haalde even een frisse neus buiten en ging wandelen met Noah, dit werkt voor mij altijd heel erg goed wanneer ik lang met mijn studie bezig ben. Zo fijn even zo’n wandeling in de frisse lucht!

Ik nam weer een video op en maakte deze prachtige look, heel erg fel maar wel tof! Love it.

 In de middag ging ik samen met Noah naar mijn zus toe met de bus, wat vond ze dit spannend en niet zo heel erg leuk. Gelukkig bleef ze netjes zitten in de bus. Nemen jullie wel eens je hond mee in de bus/of trein?

In de middag ging ik gezellig langs bij mijn zus, we dronken een theetje en kletsen gezellig bij. <3

Woendag

Op Woensdag had ik in de middag college, ik was die dag zó moe en ik besloot om in de avond langs te gaan bij Sundays. Eventjes voor 20 minuten de zon opzoeken! Ik ga over drie weken weer. Het gaf mij gelijk een energie boost.

Donderdag

 Donderdag ochtend zat ik in de trein op weg naar Amsterdam om langs te gaan bij mijn buddy’s. Het was een leuke stagedag en vloog voorbij. Wat was het donker en raar weer buiten! Zo deprimerend.

 Rond vier uur kwam ik aan bij mijn favoriete hotspot, om zes uur had ik een event van de Etos. Ik besloot twee uur lang aan mijn blog te werken en een lekkere chocomel te drinken. Heerlijk zo’n productieve dag!

Ik kocht deze twee boeken bij de Ako, ik was heel erg benieuwd naar Judas en ik nam het andere boekje ook mee aangezien de titel mij erg aansprak.

 In de avond ging ik naar het event van Etos en spotte ik dit geweldige contour, highlight en blush palette. Ik nam hem mee en er komt binnenkort een review over online! Ook sprak ik deze gezellige meiden. Het was een super leuke avond. <3

De nieuwe lijn van Gigi Hadid in samenwerking met Maybeline werd gelanceerd, wat een prachtige producten! Ik kreeg deze geweldig goed gevulde goodiebag, review komt snel online.


Vrijdag

Vrijdag ochtend had ik weer een event op de planning staan, ik had een afspraak staan bij Simply-PR.  Ik kreeg een persoonlijke rondleiding door de showroom en we hebben leuke samenwerking opgezet met een super leuk merk <3

 Ook werd ik ook nog eens verwend met leuke goodies! Ik ging in de middag weer naar Gouda toe. Ik maakte een beetje mijn kamer schoon, maakte wat product foto’s en ik maakte mij klaar om in de avond naar Mike toe te gaan. Ik las die avond het boek Judas in de trein, nu al verslaafd! En ik dronk in de avond een lekker wijntje en kletste bij samen met Mike.

Zaterdag

Zaterdags sliepen Mike en ik lekker uit, in de middag namen we een kijkje in de stad. De sale begint nu weer een beetje te beginnen dus ik hield mijn favoriete winkeltjes in de gaten. In de avond nam Mike mij uiteten en aten we een heerlijk hapje bij La Cubanita, ook gingen we nog naar de film Murder on the oriënt express (aanrader!!). Heerlijk zo’n dag. Ik was ook helemaal verliefd op de glittervloer bij de Pathe.

Zondag

Zondags sliepen we ook heerlijk uit, gingen we rustig ontbijten en opeens lag er een cadeautje bij onze schoen. Super lieve verrassing van mijn schoonouders! In de middag keken we een spannende film en in de avond aten we heerlijke shoarma. <3

Wat een fijne week was dit! Ik heb helemaal genoten, ik vond de events heel erg tof en in het weekend hebben we leuke dingen gedaan maar ook gerelaxt.

Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Dat klinkt als een heerlijke week! Wat leuk dat je een event en een bezoek aan een pr-bureau op de planning had staan! De film Murder on the Orient Express vond ik ook erg gaaf 🙂 Leuk boekje trouwens, dat dagboek van een psycholoog. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

  2. Wat leuk hee! Ik ben ook heel benieuwd naar je review over de nieuwe Gigi producten 🙂

  3. Oooh wat een heerlijke week. Zo leuk om te zien die leuke, vrolijke en gezellige foto's! Wat een mooie hond trouwens, voor mij helpt het ook altijd enorm om even lekker de deur uit te gaan, de frisse lucht in.

  4. Wat een fijn weekje! Dat event van Etos klinkt echt heel leuk, en die producten van Gigi Hadid, ik ben jaloers!!! <3

  5. Wat een lekkere week! Ik vind de glitterwc's bij Pathe Breda ook altijd zo grappig haha, lekker hysterisch.

  6. 'Judas' staat ook nog steeds op mijn lijstje. En uhm, hoe schattig is de vormgeving van dat Essence palette?!

  7. Huh ik reageerde net; maar weet niet of die nou wel of niet aankwam; anders nogmaals! Wat lijkt jouw hond mega op die van ons echt super leuk om te zien zeg!��

Geef een antwoord

Sluit Menu