HAPPY NEW HAIR

HAPPY NEW HAIR

Tada! Zoals jullie al zagen in de photodiary van gister dat ik mijn haar een stukje korter heb laten knippen. Dit heb ik maandag gedaan bij brainwash in Gouda. Ik wou eerst gewoon de puntjes eraf, het was zó futloos en het zag echt niet. Toen zag ik dat de kapper zulk leuk haar had, en toen dacht ik ik wil dat ook. Er is een stukje af gegaan maar ik ben er echt heel erg blij mee! Er zit weer mooie slag in en volume. Super fijn, en met de stijltang kan ik er ook wat leuks van maken stijl! 🙂


Het is zo’n modelletje dat aan de achterkant het korter is geknipt en aan de voorkant langer, ik kan het op veel verschillende manieren dragen en dat vind ik echt heel erg fijn! Bleef natuurlijk toch best spannend, zo’n kappers bezoekje.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe haar? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 31 reacties

 1. Oh heel kort, maar echt leuk! Lijkt me heel spannend, tof dat je het gewoon gedaan hebt!

  1. Ja ik vond het ook best wel spannend! Ze had het wel korter geknipt dan dat ik eigenlijk wilde maar ik vond dit ook wel leuk uitpakken 🙂

 2. Staat je super mooi! Ik zou het denk ik niet durven, vind het wel stoer dat je het gedaan hebt (:

  1. Ah dankjewel! Ja ik vond het ook erg spannend, maar mijn haar was zo futloos dacht gewoon al die dode stukken eraf. 🙂

 3. Leuk! Het is zo fijn hè als het weer wat gezonder aanvoelt 🙂

 4. Wauw, dat ziet er echt super uit! Het staat je echt heel goed.

 5. Wauw, et is een erg leuk kapsel en het staat je ook nog eens geweldig! X

 6. Staat je super! Ik ben altijd een beetje bang om naar de kapper te gaan, dus ik vind het ook altijd spannend ^^

  1. Ja ik stiekem ook hoor, zit altijd met knikkende knietjes in de stoel haha! Dankjewel meis <3

 7. Errug mooi! Ik houd echt van dat kapsel. En ik vind je haarkleur trouwens ook heel mooi. En ik vind je make-up ook mooi.

  En BTW: ik heb je getagd!

  1. Ah wat een complimentjes, dankjewel!! Ik ben ook echt heel erg blij met mijn haarkleur, en wat lief dat je me getagd hebt! Ik ga hem binnenkort invullen, echt een super leuke tag.

 8. Echt heel leuk je nieuwe kapsel =)
  Staat je echt leuk!
  Liefs Jorinda

Geef een antwoord

Sluit Menu