Work out motivation!

Work out motivation!

Work out motivatie, ik heb nu zo veel motivatie om te gaan sporten. Ik heb er helemaal motivatie voor. Ik ben nu ook bezig met op youtube filmpjes aan het kijken voor buikspier oefeningen en oefeningen die ik thuis ook kan doen. Wil twee keer in de week gaan hardlopen, en voor de rest thuis aan de gang gaan. En gezond eten natuurlijk daar bij. Ik heb een buikje, en die mag van mij minder worden. Zeker nu het weer zomer word, dan wil ik er wel wat voor doen. Ik heb een hele playlist gemaakt op spotify. Mijn favorieten zijn all of me van john legend, een remix daarvan. En she looks so perfect van 5 seconds of summer. Als jullie nog goede liedjes weten, laat het me zeker weten. En ik laat zeker weten hoe het gaat met sporten en of ik me er aan hou.

Liefs
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Goeie motivatie! Ben ook bezig met gezond eten en sporten en dan heb je inderdaad leuke motivatie foto's en filmpjes nodig! 🙂

 2. Motivatie helpt echt! Een leuke sportoutfit kan ook al zeer motiverend zijn! Zelf ben ik ook terug aan de slag en ik probeer het goed vol te houden 🙂

  X Sara

 3. Wat fijn dat je zo gemotiveerd bent! Ik ben er zelf ook mee bezig en het voelt zo goed. 🙂

 4. Goed bezig Evelien! Heel veel succes en plezier! Ik wil er zelf ook graag mee beginnen maar vind het best wel moeilijk omdat ik echt de tijd moet zoeken voor een workout. Ik heb het al wel vaak geprobeerd…
  x

 5. Goed bezig! Fijne muziek helpt inderdaad. Ik gebruik ook wel eens de app Runkeeper, ook heel handig! En voor workouts kun je bijvoorbeeld op Girlscene kijken, daar staan er heel veel. 🙂

 6. Fijne motivatie plaatjes ! En wat goed dat je zo gemotiveerd bent ! Ik probeer ook twee keer in de week hard te lopen en thuis wat oefeningen te doen 🙂 X Denise

 7. Goede motivatie!! Erg leuke plaatjes! You go girl 🙂
  Xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu