Review | Urban Decay Heavy Metals eyeshadow palette limited edition

Review | Urban Decay Heavy Metals eyeshadow palette limited edition

Ik raakte direct enthousiast toen ik de nieuwe Heavy Metals collectie van Urban Decay te zien kreeg bij Ici Parisxl. De producten hebben een feestelijke uitstraling, oogverblindende oogschaduwkleuren en vooral veel shine. Toen ik een aantal swatches maakte wist ik het zeker, dit palette gaat met mij mee naar huis. Vandaag heb ik voor jullie een review over de Heavy Metals oogschaduw palette.

Laat ik meteen beginnen hoe enthousiast ik ben over de uitstraling van de Heavy Metals collectie. Het is een bijzondere verpakking voor de oogschaduws. Het palette is plat en er bevind zich een spiegel in het midden. Je beschermt de oogschaduws door een glimmende paarse hoes, het ziet er al heel erg feestelijk uit. Je klikt het palette eruit en dan komt het tevoorschijn.

Het Heavy Metals palette bestaat uit twintig metallic oogschaduws. Ik ben gek op shimmer oogschaduws dus ik werd hier héél erg blij van. Het zijn wat warmere en zachtere tinten en aan de andere kant bevinden zich de oogschaduw kleuren waar je een hoop lef bij nodig hebt. 

Wat ik het bijzondere vind aan dit palette is dat er veelzijdige kleuren bevinden in het palette. Je kan gaan voor een feestelijke kleurijke look, maar je kan ook gaan voor een wat rustigere look met warme tinten. Heel bijzonder hoe de kleur samenstelling is. Het is een palette waar je veel kanten mee op kan en diverse looks mee kan maken.

De swatches zien er veel belovend uit! De structuur is soepel, niet extreem korrelig en de kleuren komen goed tot zijn recht.  De kleuren komen goed tot zijn recht. Ik heb twee looks gemaakt met het Urban Decay Heavy Metals eyeshadow palette.

Look 1: 

Look 2: 

De kleuren zijn makkelijk aan te brengen, de pigmentatie wordt direct goed overgebracht op het ooglid en de kleuren zijn goed in te blenden met elkaar. De oogschaduw is wel iets korrelig qua substantie, ze geven een lichte fall-out onder de ogen. Dit haal ik weg met een wattenstaafje.

Onder de oogschaduw heb ik een oogschaduwbasis aangebracht waardoor de oogschaduw beter tot zijn recht komt en de look de gehele dag blijft zitten. De ooglook vervaagd weinig tot niet tijdens de gehele dag, wauw! Perfect voor een avondje stappen of je oud en nieuw feestje.

De Heavy Metals collectie limited edition is dus voor een bepaalde tijd verkrijgbaar. Het is zeker een aanrader voor de feestdagen. Wanneer je een vrouw hebt die van beauty gerelateerde producten houdt. Het is een exclusief item en de kleuren zijn fantastisch. Ik ben heel erg tevreden over het Heavy Metals palette, de pigmentatie is super goed en de kleuren zijn goed te blenden met elkaar. Ik ben fan! Als je dit palette graag wilt hebben schaf hem dan zo snel mogelijk aan want op=op.

Het Urban Decay Heavy Metals eyeshadow palette is te koop voor 59,00 euro bij Ici Paris xl. 

Wat vinden jullie van de Heavy Metals collectie? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Wauw, ik vind die kleuren echt heel gaaf! De swatch ziet er best heftig uit, maar op je oog aangebracht staan de kleuren heel erg mooi.

  2. Je hebt er mooie ooglooks mee gemaakt <3. Ik vind het echt een prachtig palette om te zien maar ik denk door de wat heftige gekleurde oogschaduw dat ik hem niet zelf zou kopen.

  3. Echt, wauw, zo'n prachtig palette! Ik ben groot UD fan dus zou dit palette stiekem ook wel willen, maar heb er al zoveel, haha.

  4. Oeh wat is hij mooi! De kleuren zijn zo fel! Zelf houd ik juist vooral van palettes met matte en glanzende kleuren!

  5. Ik vind de kleuren er in de pans behoorlijk heftig uitzien, maar je looks zijn best nog draagbaar! Feestelijk, maar niet té. Ik ben fan!

  6. Wauw ik vind deze wel heel erg pretty hoor, alleen veel kleuren gebruik ik zelf vaak niet.

Geef een antwoord

Sluit Menu