Cold winter days in Amsterdam

Cold winter days in Amsterdam

Het is weer tijd voor een outfit! Als er een item in mijn kast is waar ik zo blij mee ben is het wel mijn camel coat van Only. Het is een item die je zo fijn en makkelijk kan combineren, van een sjieke outfit tot heerlijk comfy (en je outfit leuk blijft!). Vandaag combineer ik hem basic samen met mijn blouse, zwarte jeans, en my little cute bag. Kijken jullie mee naar mijn outfit?


 Broek | Bershka – Jas | Only – Tas | Six – Laarzen | Van Haren schoenen – Blouse | Costes – Ketting – Six. 


Wat vinden jullie van mijn outfit? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 16 reacties

  1. Amsterdam is zo lekker fotogeniek! De kleur van je jas, love it, heb echt het gevoel dat ik zo'n item mis in mijn kledingkast.

    Liefs.

  2. Prachtige outfit en wat een mooie foto's! Ik heb ook zo'n soort lange jas, zo fijn te combineren!

  3. Mooie foto's zijn het geworden! Ik vind je jas erg leuk staan. Sowieso liefde voor lange jassen, hihi.

Geef een antwoord

Sluit Menu