Mijn ervaring | Make-up touch up Bobbi Brown

Mijn ervaring | Make-up touch up Bobbi Brown

Een touch up krijgen door een iemand die gespecialiseerd is in make-up had ik nog nooit gehad. Toen een PR-bureau mij een bericht stuurde of ik hier interesse in had reageerde ik natuurlijk met een volmondige ‘JA!’ op. Vorige week Vrijdag was de dag aangebroken en heb ik de touch up mogen ervaren. In het artikel van vandaag vertel ik jullie meer over mijn ervaring.

Ik had een afspraak om twaalf uur bij de Bobbi Brown counter in den Haag staan. Ik had mijn moeder gezellig meegenomen aangezien zij ook van dit soort ervaringen houdt. Het hart van elke beautylover gaat hard tekeer wanneer je dit paradijsje binnen loopt. Overal waar je kijkt zie je mooie producten liggen. Het fijne aan de medewerkers bij de Bijenkorf is dat ze je professioneel en eerlijk advies geven. 
Eenmaal aangekomen bij de Bobbi Brown counter werden we vriendelijk ontvangen. Ik mocht op de stoel zitten en mijn moeder ook. Het was een grote verrassing dat mijn moeder ook een touch-up zou krijgen. Het was een hele ervaring, we hebben denk ik rond de ander half uur in de stoel gezeten. Allerlei producten werden getest op mijn huid. Zo werd bijvoorbeeld diverse foundations getest op mijn huid. Ze ging verschillende structuren proberen maar ook kleuren om te kijken welke het beste bij mijn huid zou passen. Dit heeft ze bijvoorbeeld ook met blush en lipstick kleuren gedaan. Super tof om er zo achter te komen wat voor kleuren er precies bij je huid passen.
Bij mijn moeder werden haar wenkbrauwen geëpileerd. Bij de Bobbi Brown counter in de Bijenkorf kan je dus een touch up krijgen, advies over je foundation/concealer, wenkbrauwen epileren tegen een bepaalde prijs, en professioneel advies. Ik vond de make-up professionals heel erg vriendelijk en het was super gezellig. Het was een relaxte sfeer en mijn moeder en ik hebben het ontzettend naar ons zin gehad. 
Ze had bij mij een mooie natuurlijke look gemaakt met zachte tinten en een knallende rode lipstick voor het wauw effect. Ik vind het altijd een leuke ervaring om opgemaakt te worden, dit gebeurd natuurlijk vaak anders dan dat je het zelf doet en de informatie die je erbij krijgt vind ik heel erg leerzaam. 
Ik wil de meiden van de Bobbi Brown counter bedanken voor de gezellige en leerzame middag! En natuurlijk de leuke ervaring om een make-up touch up te krijgen. Het is zo leuk om een middagje zo in de watten gelegd te worden. <3 Ik heb een aantal producten opgestuurd gekregen die mij zijn aangeraden, de review kunnen jullie snel verwachten! Hou zeker even mijn blog in de gaten. 
Hebben jullie weleens een make-up touch up gehad? 
Liefs, 
Evelien
*Dit artikel is in stand gekomen door middel van een samenwerking. 

Deze post heeft 8 reacties

  1. Dit lijkt me super leuk om eens te doen! Echt gezellig ook, samen met je moeder. Ik wil dit ook eens doen!

    1. Ja is super leuk! We gaan er ook weer een keer heen om onze wenkbrauwen te laten doen. 🙂

  2. Ah wat leuk zeg! Super tof dat je dit samen met je moeder hebt gedaan. Ik vind het ook altijd heel leerzaam om door iemand anders opgemaakt te worden!

  3. Wauw Evelien gaaf zeg dat je dit mocht doen. Bobbi Brown is wel een mooi merk!

    1. Tof hé! Ben zelf ook helemaal fan geworden van het merk, want wat een kwaliteit <3

  4. Mooie foto's heb je gemaakt, ik word er een beetje hebberig van! Lijkt me een super leuke ervaring, zeker om samen met je moeder te doen!

Geef een antwoord

Sluit Menu