Vlog | Sample sale Fabienne Chapot & Anna + Nina + mini shoplog!

Vlog | Sample sale Fabienne Chapot & Anna + Nina + mini shoplog!

Hi! Het is alweer Zaterdag dus het is weekend maar natuurlijk ook tijd voor een nieuwe video. Ik heb een nieuwe vlog voor jullie. Ik ben pas geleden een dagje naar twee sample sales gegaan. Die van Fabienne Chapot & Anna+Nina. Ik hou van sample sale shoppen en je kan dan vele items shoppen voor leukere (kleine) prijsjes. Met deze dag wilde ik jullie graag meenemen door middel van een vlog, benieuwd naar deze gezellige dag? Neem dan zeker een kijkje. <3

Als je de video niet kan zien klik dan hier. Als je het een leuke video vond doe dan zeker een duimpje omhoog en vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van mijn video’s. Dat zou ik leuk vinden! 
Gaan jullie regelmatig naar sample-sales? 
Liefs, 
Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu