In love with my new dr Martens

In love with my new dr Martens

Yes! Het is tijd voor een nieuwe outfitpost. Ik ben een echte Dr Martens schoenen lover, naar mijn mening passen ze bij elke outfit. Deze schoenen kunnen ervoor zorgen dat je outfit net het stoere randje krijgt. Ik hou er zelf van. In samenwerking met footway heb ik een kortingscode gekregen, ik heb deze matte dr Martens uitgezocht en zelf er een bedrag bij gelegd. Vandaag laat ik in deze outfit post zien hoe ik mijn nieuwe geliefde dr Martens schoenen combineer.


Ik combineer deze stoere schoenen met een wat strakker jurkje wat een nette uitstraling heeft. Ik vind het tof om een bepaald contrast terug te zien in je outfit, dus bij deze outfit leg ik de nadruk op netjes met stoer. Ik draag mijn nieuwe (vintage!) jasje met een geweldige print. Ik heb dit toffe jasje gescoord bij de vintage kilo sale in Gouda voor nog niet eens 5 euro. Ik ben gek op dit soort leuke jasjes.

Dit is wat Footway over Dr Martens schoenen zegt: 

”Dr Martens boots zijn altijd gedragen door mensen met een eigen stijl, die in zichzelf geloven en in het veranderen van hun omgeving. Maar met alles van knalroze boots tot meer bescheiden bruine suède winter boots, worden ze tegenwoordig door iedereen gedragen die graag coole, stevige, boots willen hebben”.

De Dr Martens schoenen zijn van stevige kwaliteit, ze zijn gemaakt van leer en hebben een stevig voetbet. Ik heb hiervoor al twee paar Dr Martens met plezier gedragen, ik heb ook weleens last gehad van het inlopen van deze schoenen, maar als je deze periode voorbij bent is het net alsof je op wolkjes loopt. Ik vind dat een matte paar zwarte Dr Martens onmisbaar is in elke kledingkast, je kunt ze matchen voor een toffe rock outfit, of juist met een netter jurkje zoals ik in deze outfit heb gedaan.
Bij deze Dr Martens had ik gelukkig echter niet last met het inlopen, maar het kan wel zo zijn. Dit is belangrijk om te weten als je deze schoenen aanschaft.

Details outfit: 
Jasje – Square Eight Gouda (vintage!) | Schoenen – Footway | Jurkje – Pieces | Zonnebril –  Paul Smith  | Tasje – Costes |

Ik ben helemaal fan van Dr Martens schoenen! Ze zijn stoer, zitten fijn en zijn op diverse manieren te combineren. Ik hou ervan! Zouden jullie het ook leuk vinden om een inspiratie video te zien hoe ik Dr Martens op diverse manieren combineer? Lijkt mij namelijk heel erg leuk om te maken. Ik wil ook Anna-Lena bedanken voor het maken van deze foto’s!

Wat vinden jullie van mijn outfit? 

*In samenwerking met Footway

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wat een gave schoenen heb je uitgekozen en je hebt ze prachtig gecombineerd! Ik heb zelf lage schoentjes van Dr. Martens met een laklaagje en ben daar ook helemaal weg van. Ik combineer ze ook vaak met wat nettere schoenen en vind dat wel een leuke, stoere combinatie 🙂

    1. Leuk zijn ze he! Het is ook echt geweldig om ze te hebben met een laklaagje, love it. <3

  2. Ik vind ze altijd heel erg gaaf bij anderen, maar bij mezelf niet, haha! Leuke outfit en foto's!

  3. Wat een super mooie outfit! Het jasje staat je ook zo goed <3 Ik vind je dr. Martens ook heel gaaf! Maar inderdaad, wat Joyce zegt: Leuk bij anderen en niet bij mezelf haha!

    1. Haha grappig he! Hoor ik meer mensen over, dankjewel! Ben zo blij ook met het jasje.

  4. Ja Dr. Martens zijn zo gaaf!! Ik heb ze zelf ook, alleen dan kindermaat haha 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu