bucketlist 2017

bucketlist 2017

Het is weer tijd voor een nieuwe bucketlist! Net zoals vorig jaar vind ik het dit jaar weer tijd om een doelen lijstje op te stellen voor het nieuwe jaar. Ik ben al met één van mijn voornemens begonnen en heb nog andere dingen wat ik graag wil doen dit jaar. Lezen jullie mee?


Sporten en gezonder eten
Heel cliché en bijna elk jaar bij mij een aandachtspuntje, maar als ik nu op de weegschaal sta is mijn gewicht echt te ver gegaan. Meestal ging ik altijd alleen maar gezonder eten en hield ik het een paar maanden vol, nu wil ik gaan proberen meer afwisseling door lekkere receptjes, en ben ik sinds gister officiel ingeschreven voor een heel jaar bij de sportschool living well, 5 minuten fietsen van mijn huis. Ik kan Zumba, Yoga, Boksen etc volgen. Maar ook gewoon fitness. Super fijn!


Meer koken en recepten proberen
Dit jaar wil ik ook graag beter leren koken en een keukenprincesje worden. Ik heb een super leuk kookboek gehad van Mike voor kerst dus vind het leuk om nieuwe dingetjes te proberen, nu ik ook zeker gezonder wil eten. Er valt zoveel te variëren.

Ontspannend mijn schooljaar door komen + propedeuse halen
Tuurlijk zal er wel een stress komen maar ik wil het liefst de stress voorlopen, dit door middel van to-do lijstjes en duidelijkheid in mijn hoofd en agenda. En daarna door het studeren door ook mezelf de tijd te gunnen om eventjes een pauze te nemen. En natuurlijk in Juli mijn propedeuse halen!!

Sparen voor mijn rijbewijs, later, eigen huisje? 
Ik droom van veel leuke dingen zoals op mijzelf gaan (gelijk na mijn studie hopelijk!) en mijn rijbewijs halen. Daar hoort discipline bij en zou graag zo consquent mogelijk willen sparen.

Met mijn blog groeien
Dit staat ook zeker op mijn bucketlist! Ik ben in 2016 al zoveel gegroeid met mijn blog, echt super tof en hele leuke samenwerkingen gehad. Ook met mijn instagram zit ik op dit moment tegen de 1300 volgers aan. Zo tof en zo leuk! Ik zou dit jaar nog meer willen groeien met mijn blog, hopelijk ook meer events bezoeken en mensen inspireren. <3


Regelmatig de happiness planner invullen
Ik heb van vriendinnetje Ankie een super leuke happiness planner gekregen en ik heb hem nog maar twee keer ingevuld. Super zonde! Ik vind het een leuke boost geven op je dag en eventjes stil te blijven staan bij wat leuk was aan deze dag. Ik ga hem dit jaar dus veel vaker erbij pakken en invullen.Stedentripje maken
Dit stond vorig jaar ook al op mijn bucketlist en nog steeds niet gedaan! Het liefst zou ik graag een tripje naar Parijs willen maken. Het lijkt mij een prachtige stad en ben er nog nooit geweest dus het lijkt mij super tof om er eindelijk dit jaar heen te gaan! Of disneyland Parijs, ook helaas nog nooit geweest maar staat ook hoog op mijn bucketlist.

Youtube kanaal beginnen
Hier heb ik al langer over na zitten denken en wil dit jaar een goede camera aanschaffen waar ik mee kan filmen, ik heb een spiegelreflex maar dat schermpje kan ik niet uitklappen. Het lijkt mij heel erg leuk om meer momenten vast te leggen en dit te delen op een youtubekanaal, denk aan gezellige vlogs, video’s over mode lifestyle beauty etc. Wie weet! 😉

Beginnen met Blond-Amsterdam servies sparen voor mijn uitzet 
Je kan maar niet vroeg beginnen met sparen voor servies voor je uitzet, ik vind het Blond Amsterdam servies gewoon ontzettend leuk en zou graag hier al mee beginnen met sparen.


Mijn haar blonder verven
Blondes have more fun right? 😉 Joking, ik ben van mezelf al blond, alleen heb ik een donkerblonde kleur. Ik zit er weleens over na te denken om misschien voor lichter blond te gaan, ik ga er eventjes goed over nadenken of ik mijn goudblonde lokken in ga ruilen voor een lichtere tint!


Dingen loslaten
Een dingetje wat ik lastig vind is dingen loslaten, het kan over van alles gaan. Daar hoop ik dit jaar makkelijker en nuchterder in te worden.

15 boeken lezen
Ik merk dat ik boeken lezen heel erg fijn vind en dit veels te weinig doe. Ik heb er zo weinig tijd voor (of ik maak er geen tijd voor) maar ik wil dit jaar toch vaker een boek erbij pakken. Ik lees op dit moment de verwarde cavia van Paulien Cornelisse, heel leuk boek met een knipoog. Komt denk ook wel misschien een review over op mijn blog als jullie het leuk vinden!

En dit was mijn bucketlist voor het jaar 2017, aan het eind van het jaar ga ik weer terugblikken en kijken welke punten ik allemaal heb behaald! Ik ben heel benieuwd! 

                                                                           Liefs,
                                                                          Evelien

Deze post heeft 15 reacties

 1. Supermooie doelen! Ik hoop ook idd meer dingen los te laten; als echte piekeraar mislukt dat nogal vaak, haha!

 2. Super mooie bucketlist Evelien! Zelf wil ik de dingen dit jaar ook meer loslaten, vaker stedentripjes maken en ook sparen voor een rijbewijs. Hopelijk komen al onze doelen uit dit jaar <3

 3. Wat een onwijs leuke bucketlist zeg! En veel succes met de groei van je blog, maar dat komt wel goed denk ik 🙂

 4. Wat een gave bucketlist! Ik ben benieuwd naar de boeken die je zult lezen, en ook of je dit jaar echt naar Parijs zal gaan. Malou x

 5. Leuke bucketlist! Ik wil ook meer lezen. De verwarde cavia heb ik ook gelezen, haha, die had ik echt zo uit! En wat goed dat je gaat sporten, ik heb daar echt geen motivatie voor. Misschien zijn heel veel highlights in je haar wel leuk? 🙂

 6. Een bucketlist vind ik altijd leuk om zelf te maken en het bij anderen te lezen! Ben benieuwd hoe ver je ermee komt! 😀
  xx

 7. Altijd leuk om iemands bucketlist te lezen! Er staan leuke, uitdagende dingen op. Ik wil eigenlijk ook meer gaan lezen, maar het schiet er vaak bij in! Wel een tof plan dus om voor jezelf te stellen om er dit jaar 15 te lezen. Heel veel succes!

 8. Meer koken en recepten proberen vind ik een goeie! Dat dat ik ook doen, word m'n vriend vast blij van 🙂

 9. Hele mooie bucketlist en wat me ook opvalt is dat het echt haalbare doelen zijn! Soms zie je wel eens dat mensen doelen voor zichzelf maken waarvan je van tevoren al weet dat het toch niet gaat lukken, maar jij schrijft ze mooi en specifiek uit waardoor het een stuk makkelijker wordt. Zelf wil ik ook graag wat gezonder/sportiever leven en zorgen dat ik gewoon goed in mijn vel zit. Dan ben ik al aardig tevreden!

 10. Wat tof, dat gaat je vast allemaal hartstikke goed lukken! En lief dat je een Happiness planner hebt gekregen, ik ben er zelf toevallig ook vandaag in begonnen! Succes met alles 🙂 <3

 11. Wat ben jij heerlijk gemotiveerd! Zo leuk om te lezen dit 🙂 Word er zelf ook helemaal gemotiveerd door, haha!

 12. Je hebt een hoop mooie doelen verzameld. Ik hoop met je mee dat je een hele hoop mag afstrepen van je lijstje 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu