VLOG | Propedeuse uitreiking! #7

VLOG | Propedeuse uitreiking! #7

Happy weekend! Vandaag deel ik met jullie een nieuwe video, ik heb weer gevlogt voor jullie. Ik had een tijdje geleden mijn propedeuse uitreiking waar ik heel erg trots op was en ik vond het ook een leuk idee om jullie met dit soort gelegenheden mee te nemen. Ik heb voor jullie de uitreiking gefilmd en daarna ben ik gezellig samen met Mike en mama in het school café wat wezen drinken! Bereid je voor op een gezellige vlog. Klik hier om naar mijn youtube kanaal te gaan.

Klik hier om de video te zien. 
Als je de video leuk vond doe dan zeker een reactie achterlaten en een duimpje omhoog. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn video’s vergeet dan zeker niet te abonneren en hopelijk tot volgende week! 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Gefeliciteerd met je P! Wat een goede prestatie. Wat zegt iedereen toch ook veel goeds over je tijdens de uitreiking, super leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu