By-Evelien.nl bestaat 4 jaar!

By-Evelien.nl bestaat 4 jaar!

Wat vliegt de tijd.. Afgelopen Zondag vierde ik mijn blog verjaardag want by-Evelien.nl bestaat vier jaar!! Vier jaar, ik kan het niet geloven?! De tijd is echt voorbij gevlogen en ik heb super veel toffe en leuke dingen mogen meemaken in het bloggers wereldje, in het artikel van vandaag klets ik jullie bij over mijn bloggers bestaan tot nu toe. Lezen jullie gezellig mee?


Mijn eerste artikel is 4 jaar geleden online gekomen over mijn favoriete youtubers. Best wel heel erg schaamtevol om terug te lezen maar ook natuurlijk heel erg leuk om dit soort artikels erop te laten staan. Inmiddels staan er op by-Evelien.nl 950 artikels online, echt bizar als je er over na denkt! Ik vind het heel erg leuk om terug te blikken op een van mijn eerste artikels, ik was rond de 16 jaar en ik was nog super jong en impulsief. Mijn blog is begonnen als een hobby en een uitlaatklep voor mijn liefde voor creativiteit, mode, en fotograferen. In het begin plaatste ik artikels wanneer ik zelf wilde, dacht ik totaal niet na over content wat ik creëerde en mijn artikels stonden vol met spellingfouten. Het belangrijkste was dat ik er veel plezier in had en dit ook uitstraalde.

Ik vind het bijzonder om zo terug te blikken, we zijn alweer vier jaar verder! Ik vind het zo geweldig om mijn liefde voor mode, interieur en beauty te delen via mijn blog & ook sinds kort mijn youtube kanaal. Ik fotografeer graag, ik vind het leuk om artikels te schrijven en deel graag mijn vrolijke kiekjes op mijn Instagram en blog. Ik ben jullie ook heel erg dankbaar dat jullie mijn artikels lezen, reageren en elke dag weer terug komen. Zo bijzonder!

Ook heb ik vele dingen meegemaakt door middel van mijn blog. Ik heb een aantal leuke events gehad en er staan deze maand ook twee leuke events op de planning (ik ga natuurlijk daarvoor vloggen!). Ik mocht pakketjes ontvangen met leuke fashion goodies of prachtige beauty essentials waar ik over mag schrijven. Ik voel mij elke keer weer nét jarig met al die leuke pakketjes en ben er zo dankbaar voor!

Naast de leuke pakketjes ontvangen ben ik er ook heel erg trots erop dat ik van mijn blog een bijbaan heb kunnen maken en ik mij binnenkort wil inschrijven bij de kVk. Het is nog steeds bijzonder dat ik berichtjes in mijn mailbox krijg dat bedrijven met mij willen samenwerken en dat ik door middel van deze samenwerking geld kan verdienen. Van je hobby en je passie je bijbaan kunnen maken, ik had er nooit van kunnen dromen en wist niet eens toen ik aan het bloggen begon dat dat mogelijk was.

Kortom ik ben nog steeds super blij met mijn blog! Ik steek er elke dag graag mijn tijd in en ik vind het een fijne manier om je creativiteit te uiten. Het fotograferen, leuke outfit’s shooten met mijn lieve persoonlijke fotograaf; oftewel mijn boyfriend, hotspots ontdekken en mooie make-up producten testen en te reviewen voor jullie. Ik ben super dankbaar dat jullie mijn blog lezen! Ik hoop op nog meer vele blogjaren. Cheers to that!

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Gefeliciteerd met je 4e blogverjaardag! Wat blog je al lang en wat heb je al veel artikelen online staan. Zo bijzonder hoe je jezelf en je blog in die tijd echt hebt weten te ontwikkelen tot iets wat nu echt je passie en bijbaan is! Ik hoop dat je nog héél lang doorgaat met bloggen, want ik lees hier altijd graag 🙂

  2. Yess gefeliciteerd! Superleuk om te kijken hoeveel je al voor je blog gedaan hebt, en je YT kanaal bent gestart <3

  3. Wauw, wat een mooie mijlpaal! Gefeliciteerd! En wat tof dat je er je bijbaan van hebt weten te maken.

  4. Wat tof zeg, ik denk dat het bij mij daar niet meer van gaat komen haha. Ik blog nu ook bijna drie jaar op een .nl domein, maar ik merk dat ik even de weg kwijt ben waar ik over wil schrijven en wat mijn publiek wil lezen. Daarbij ook nog een ernstig gebrek aan regelmaat door mijn nieuwe studie, zorgt ervoor dat mijn blog enorm naar beneden gaat, helaas! Wel onwijs tof dat jij wel zo hard hebt gewerkt om dit allemaal voor elkaar te krijgen! Hopelijk blijf je nog vele blogjes schrijven!

  5. Wauw wat heb je al veel mooie dingen kunnen doen vanwege je blog! En zo tof al die samenwerkingen! Ik hoop dat je nog lang doorgaat met bloggen want ik lees je blog super graag <3 Gefeliciteerd!

  6. Wat een mooie mijlpaal! Ik ken je blog trouwens nog niet zo lang, maar vind het altijd super leuk om te lezen. X A

Geef een antwoord

Sluit Menu