Perzik kleurige ketting van byblonde.nl ✿

Perzik kleurige ketting van byblonde.nl ✿

In samenwerking met de leuke webshop byblonde.nl mocht ik een leuke perzik kleurige ketting. Ik ben gek op kettingen en de perzik kleur dus dat komt precies goed uit! By Blonde is een webshop waar ze leuke sieraden verkopen, make-up en cadeautjes. Het is een budget shop en betaalbaar. Super fijn en leuk dus!

Ik vind de ketting echt super mooi! Het is een leuke statement ketting in een leuke kleur voor de zomer. Ik heb hem al eerder gecombineerd met een wit blouseje. En nu met een zomers grijs jurkje. Je kan er alle kanten mee op gaan en ik vind dat persoonlijk erg leuk. Ik ben echt verliefd op de kleur en deze ga ik de komende zomer zeker dragen. 
Ik heb deze ketting dus besteld op www.byblonde.nl en daar heb je nog meer sieraden, ik vind ook vooral de armbanden en horloges erg leuk en ze zijn erg budget dus dat is ook zeker fijn. Ik zou zeker ook een kijkje nemen bij de sieraden! Klik dan hier . 
Wat vinden jullie van deze ketting? En kenden jullie de webshop byblonde.nl? 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

Geef een antwoord

Sluit Menu