Rotterdam: the place to be! ★

Rotterdam: the place to be! ★

Happy Friday vibes! Om het weekend met een goede vibe te beginnen heb ik voor jullie een outfit post met mijn favoriete outfit van het moment. Een goede basic vind ik altijd lastig om te vinden, maar ik heb het perfecte basic streepjes shirtje gevonden! In de outfit post van vandaag laat ik jullie zien hoe ik deze basic combineer. Het is een echte herfst-post outfit dus kijk zeker mee!

In de outfit post draag ik mijn geliefde basic streepjes shirt van de Costes, de kleuren zijn helemaal in de herfst stemming en het heeft een fijn warm stofje. Je kan het op diverse manieren combineren, ik ben er gek op! In deze outfit combineer ik het met een basic zwart rokje, stoere dr Martens en met zilvere basic accessoires, ik draag mijn geliefde oorbelletjes van Anna + Nina en ik heb pas geleden een prachtig nieuw zilver horloge aan mijn horloge collectie toegevoegd. 

Mijn zilveren minimalistische horloge is van het merk Danish Design. Ik heb mijn variant besteld bij de webshop horlogeloods.nl. Bij Horlogeloods hebben ze een divers aanbod van horloges, voor zowel mannen als vrouwen en hele diverse stijlen. Voor ieder wat wils dus! Neem zeker een kijkje bij het totale assortiment van dames horloges van Danish Design, ze zijn heel erg pretty!

De outfit foto’s zijn gemaakt fotograaf Eline Schuurmans, ik vind de foto’s heel erg mooi geworden en het shooten in het prachtige Rotterdam was vooral heel erg gezellig. Tussen de regen door hebben we de foto’s geschoten en ze zijn super tof geworden! En meiden, wat is Rotterdam toch mooi.

Shirt | Costes – Rokje | Unknown – Schoenen | Dr Martens – Ketting | Sacha – Oorbellen | Anna+Nina – Horloge | Danish Desing van Horlogeloods.nl – Tas | Spartoo – 


Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 9 reacties

  1. Wat ben je prachtig om te zien! Hele mooie outfit en ook onwijs mooie foto's!

  2. Wat ben je mooi! <3 Ooh heerlijk plekje daar hé aan het water. Wij zaten hier in Mei in een hotel en hebben ook enorm genoten van deze plek.

  3. Wauw, wat een prachtige foto's en je outfit is zo leuk! Heel vrouwelijk en chic, maar stoer stoer tegelijk 🙂

  4. Wauw je straalt! Prachtige foto's zijn het geworden. Ik vind je shirt heel erg leuk, toffe outfit!

Geef een antwoord

Sluit Menu