Review | The Ritual of Advent – 24 Days of Merry Rituals

Review | The Ritual of Advent – 24 Days of Merry Rituals

De dag voor kerst! Vandaag mocht ik mijn laatste vakje open maken van de Rituals adventskalender. Stiekem vind ik het erg jammer dat dit het laatste vakje is. Ik vind het een feestje om elke dag een pakje open te maken, en een Rituals product te verwelkomen. De adventskalender van Rituals heb ik van mijn lieve ouders voor kerst gekregen, wat een pracht cadeau! <3 Vandaag deel ik met jullie wat ik van deze adventskalender vind, en of ik hem de moeite waard vind! Lees je mee?

Bron: Rituals

Ten eerste wil ik Rituals de complimenten geven voor de mooie vormgeving van de adventskalenders. Beide bomen zien er prachtig uit. In de vormgeving hebben ze gedacht aan het luxe gevoel, en de mooie afwerking. Ik was nu al verkocht!

Van mijn ouders heb ik de rode boom gekregen, dit is een grote box waaraan je de takken van de boom kon klikken op de hele look van de adventskalender af te maken. De adventskalender staat stevig, valt niet erg snel om. De adventskalender is van dik karton gemaakt waardoor het niet snel scheurt. Aan de binnenkant van het vakje staat een leuke vrolijke tekst, en daarbij de uitleg van het product.

Je kunt er voor kiezen om de gehele kalender te openen als je heel erg nieuwsgierig bent, dit vind ik zelf niet heel erg leuk. Ik besloot ervoor om elke dag een vakje te openen, zoals het hoort. 🙂
De adventskalender is vooral gericht op vrouwen, een mannen product zat er tussen, en die heb ik gegeven aan mijn vriend.

De producten die Rituals heeft gebruikt voor deze adventskalender waren prachtige producten. Echter was ik heel erg benieuwd of er variatie in zat qua producten en geuren. Hier hebben ze goed rekening mee gehouden, zo zaten er diverse producten van de Sakura, Ayurveda, Dao, Karma, en de happy Buddha in. Naast de geuren, was er ook gedacht aan de variatie van producten, zoals gezichtsproducten, handcreme, handwash, bodylotion, body mist, deurkaarsjes, foams etc.

Ik ben ontzettend tevreden over deze heerlijke Rituals adventskalender. Ze hebben er bewust over nagedacht hoe ze de kalender hebben ingedeeld, zo heb je verschillen in dag qua de grote van het cadeautje. De producten in deze kalender zijn ook allemaal fantastisch, en heerlijk om te gebruiken! Ik ben fan. <3
Wie weet kun je de adventskalender zometeen nog in de sale scoren! 🙂

The Ritual of Advent – 24 Days of Merry Rituals. – 59,50.


Ik wens jullie hele fijne kerstdagen, geniet ervan!! <3
Had jij een adventskalender dit jaar? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Oh, dat klinkt echt heel goed! Ik zag al bij een paar mensen unboxings van de adventskalender en was ook verrast door de mooie en diverse inhoud. Superleuk! Wat lief dat je deze van je ouders cadeau hebt gekregen 🙂

  2. Het lijkt me ZO leuk om elke dag zo'n mini Rituals dingetje uit zo'n leuke 'doos' te halen! Kan me voorstellen dat je er blij mee was/bent. Fijne feestdagen en veel liefs!

Geef een antwoord

Sluit Menu